ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Supert til barnebursdag eller skolestart // Legofargestifter // DIY }

lego_fargestifter_diy_barnebursdag

Lukas har akkurat fyllt seks år, og dermed har vi ordnet litt istand til bursdag. Denne gangen ble det kun familiebursdager og ingen feiring med kun venner, da det rett og slett er utrolig mye som skjer om dagen med flytting, skolestart, hussalg osv osv. Men Lukas har vært storfonøyd uansett, og i gårsdagens familiebursdag ble det 6barn, så det kan man jo kanskje regne som barnebursdag uansett?  ♥ Lukas har dilla på LEGO for tiden – og han ønsker seg Ninjagotema på bursdagen sin! Etter at vi var i LEGOLAND i sommer ble jo ikke akkurat interessen mindre, dermed prøvde vi å lage fargestifer som legomenn!

lego_fargestifter_diy_barnebursdag

Vi kjøpte legomann-form i Legoland, disse er egentlig beregnet på isbiter, men fungerte fint til dette også! Jeg og småtassene fjernet papiret fra vanlige fargestifter (kjøpte rimelige pakker med MANGE fargestifer på Europris) – knakk de i tre, og plasserte de oppi formen. Deretter smeltet vi fargestiftene i ovenen på ca 100 grader, vi lot de stå i ovenen i ca en halv time, helt til alle var smeltet. Deretter var det bare å vente til de ble avkjølte – og vippe de ut!
lego_fargestifter_diy_barnebursdag

Søte fargestifter til bursdagen! Ikke var de vanskelige å lage heller, når småtassene hjalp til med å fjerne papiret fra fargestiftene – dette var definitivt den største jobben!
lego_fargestifter_diy_barnebursdag

Gøy prosjekt sammen med barna!

Ønsker deg en fiiiiin dag ♥

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0