{ Supert tips til barnebursdag – lag stasjoner! }

Blir det mange i barnebursdagen? Et supert tips er å lage stasjoner!

Da vi hadde hele klassen til Lukas + søsken & foreldre på besøk til Halloweenfest i fjor laget vi istand noen stasjoner rundt omkring i huset på forhånd. Det anbefales definitivt! Det kom nærmere 50stk i klassefesten =) Jeg tenkte at det kunne være greit at det var litt ulike ting barna kunne gjøre på festen, samtidig som det var veldig lettvint å ha stasjoner hvor det var enkelt å forstå hva som foregikk, og det ikke var behov for voksne for å “arrangere” aktivitetene. Ikke minst var det supergreit etterpå, det var jo så enkelt å rydde opp! Vanligvis blir gjerne MYE leiker dratt utover i barnebursdager osv, men siden det var litt stasjoner rundt omkring drev heller barna med dette istedenfor, lettvint =)

Ved siden av trappa i 1 etasje laget jeg et skilt med piler slik at barna enkelt kunne se hvor det var ulike stasjoner, stasjonene vi laget istand var disko, kino, tegnerom, spillstasjon og legorom.

Disko i kjelleren med diskokule og jukebox

Legorommet ble ikke så mye brukt, men det var en mulighet for de som hadde lyst =)

Tegnerommet var det mange som brukte!

Da teipet vi på forhånd tegneark på gulvet, vi brukte tegnerull-papir fra IKEA og vanlig malingsteip til dette.

Kjekt med aktiviteter som ikke trengtes å arrangeres av noen, dvs barna kunne være selvgående og være med på det de hadde lyst til når de hadde lyst =)

I den ene enden av stua hadde vi en spillstasjon, da fant jeg fram litt forskjellige brettspill –  twister/body-balance var vel det spillet som ble brukt mest, i tillegg til kast-grisene =)

I stua satt vi på en “halloweengrøsser” på tv´n, dermed kunne de som ville trekke seg litt tilbake og se på kino. Det var gutta som startet filmen – lurer på om det endte opp med Hotell Transylvania? Husker ikke helt jeg, men det var iallefall en film som passet til halloween =) Dette var et populært innslag! Da kunne barna ta seg en liten pause ifra alt om de ville det, mange gjorde det – men de satt gjerne ikke så mange minuttene av gangen =)

I tillegg til stasjonene laget jeg istand litt aktiviteter barna kunne sitte med ved bordet, det var fargelegging av halloween-tegninger, aktivitetsdekkebrikke og de kunne dekorere hver sin lille halloweenspå. Er du på jakt etter gratis print, aktivitetsark, spåer osv finner du alt samlet HER

Har du lyst til å lese mer om halloweenfesten finner du feks et innlegg HER, masse halloweeninspirasjon samlet HER. Er du på jakt etter inspirasjon til barnebursdag finner du alle innlegg samlet HER, evt kan du sortere etter bursdagstema, da kan du klikke på menyen øverst på bloggen hvor det står “barnebursdag” – da popper det opp en rullgardinmeny hvor du kan klikke deg videre til ønsket bursdag =)

Håper dagens innlegg var til inspirasjon, personlig er jeg VELDIG fan av alt som kan gjøres klart i forkant som gjør noe enklere – dermed passet det perfekt med stasjoner når det var så mange barn samlet på en gang =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...