{ tusen takk! } BOKLANSERING ♥ Nyåpning FestFabrikken

DSC_5256 copy copy

I helga var jeg så heldig å få lov til å være med på nyåpningen av herligste FestFabrikken, og boka mi ble lansert samme dag. FOR en dag – helt uvirkelig!! Hjertelig tusen tusen tusen takk til alle som kom, og til alle som bidro med alt – jeg er utrolig takknemlig! ♥

 Festfabrikken (14)

De nydelige bildene i dette innlegget er det de herlige jentene Maia og Beate som har knipset – hjertelig tusen takk vakringer!! Dere er helt RÅ på fotografering ♥ FestFabrikken har igjen vokst ut av lokalene sine, og åpnet for 3. (!) gang i lekre nyoppussede lokaler i Brevik. Dette er virkelig en drømmebutikk for sånne som meg, masse skjønne papirsugerør i alle mulige varianter, og selvfølgelig MYE annet ♥

DSC_5334 copy

Det stod lang kø utenfor butikken i lille Brevik, utrolig stas! ♥ De ble servert litt varmt å drikke i vinterværet, under påvente av snorklipping på den røde løperen. Det føles uvirkelig å tenke på at det bare er et lite år siden jeg besøkte flinkeste Lise da hun åpnet FestFabrikken for aller første gang i et betydelig mindre lokale i Brevik. IMPONERENDE hva du har klart å få til!! Kjempestolt av deg, du er RÅ! ♥ Og selvfølgelig flotte FestFabrikkmannen og FestFabrikkprinsessa, og hele resten av gjengen – imponerende innsats! ♥

DSC_5367

Selvfølgelig var det søteste prinsessa som tok seg av silkebåndklippingen, med god hjelp av flotte mamma´n ♥ Rød løper overalt, såklart! hihi.

DSC_5322 copy

De 50 første som kom fikk goodiebags fra FestFabrikken, og de forsvant raskt. GØY! ♥

DSC_5391 copy

FestFabrikkmannen/FestenSelv serverte bobler og kake til alle som hadde lyst på – deilig!

15

Søteste Charlott/Festklar laget vidunderlig sjokoladekake med vakre roser/swirls  ♥

DSC_5420

Herlige Elisabeth bakte en deilig vaniljekake med himmelsk krem, pyntet perfekt til anledningen. Kjempestas jenter, dere er best! ♥

12

Jeg hadde med bla brownies på pinne, i kjent stil! Disse har jeg dilla på, deilig seig brownies med et lite lag marsipan på toppen – selvfølgelig lyserosa! Søteste stjernesugerør i gull fra FestFabrikken. Enkle & søte å lage – anbefales!

DSC_5287 copy copy

Vakre Lise hadde ordnet istand til boksignering, og jeg ble plassert i et helt eget hjørne i nydelig stol fra LisbethDahl. Jeg er utrolig (!) takknemlig over mottagelsen av boka, tusen tusen tusen takk til alle dere som har kjøpt den! ♥ Det var så utrolig stas å få treffe så mange som jeg har mailet med, blitt kjent med gjennom instagram, facebook etc som titter innom bloggen min. Og selvfølgelig de som jeg ikke har hatt direkte kontakt med, men som titter innom bloggen ♥

DSC_5269 copy

{ søteste SUMISURA armbåndene mine finnes nå i DenLilleFestFabrikken på Frogner i Oslo }

SÅ gøy å høre at mange har blitt inspirert av det jeg har lagt ut, og flere som fortalte hva de hadde laget etter inspirasjon ifra meg – og som takket meg for bloggen. Det er JEG som skal takke! ♥ Dere er best!! Tusen tusen tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger og positive ord – jeg er evig takknemlig! Dette har vært en helt uvirkelig dag, og det å få lov til å sitte i den vakre stolen – og titte utover i en fullstappet butikk, og det står kø(!) av herlige jenter som venter på å kjøpe en signert utgave av boka mi – det er helt MAGISK! Tusen tusen tusen takk for at dere lar meg få lov til å oppleve dette!! #uvirkelig

DSC_5500 copy

Det hele toppet seg litt da jeg hadde sitti og kost meg signering sammen med herlige jenter i en times tid, og jeg titter opp og ser nydelige storesøstra mi står i døra! Brevik er jo et lite stykke unna der jeg bor (og all familien min), og vidunderlige Vivian har akkurat født verdens søteste små tvillinger – men jammen kjørte hun ca 5timer den dagen, i snøkaoset, for å overraske meg! Jeg må ærlig innrømme at jeg ble LITT rørt! Jeg er så utrolig glad i deg søta!! ♥ Skjønneste tvillingene måtte såklart være med på et bilde foran presseveggen, hihi!

DSC_5298 copy copy

Boka ligger for salg HER, og i morgen sendes alle bøkene som allerede er bestilt/kjøpt avgårde, da blir det stoooor rosa forsendelse – tusen tusen takk til DEG! ♥

2

Jeg var så heldig å få lov til å sjekke inn i Brannvakta (FestFabrikken-mansion) sammen med herligeste Maia/Frøken Fabelaktig og Tone/DenLilleFestFabrikken (Oslo) – tusen takk for en HERLIG helg jenter! Vi virkelig storkoste oss hos verdens beste verter, hjertelig takk for en uforglemmelig helg Lise&Joachim!  ♥

2d0e10f68b4d11e398a90e151e7c598f_8 copy

Skjønneste Maia! ♥ Sjekk den kjolen!! Jeg hadde egentlig mest lyst til å plassere henne i vinduet da jeg laget svart/hvitt utstillling bak henne – perfekt! hihi. Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med deg, du er helt NYDELIG! ♥ Tusen tusen takk for alt du ordnet i helga – snille herlige du!

6

Vi ornda i butikken natt til lørdag, og rigget blant annet klart til PhotoBooth! Det er jo SÅ gøy! Vi laget også “pressevegg” med logoer – hihi. Stilige rammer, gøyale barter og briller i kartong (festet til sugerør og til ballongpinner) – barter og lepper finnes for salg i FestFabrikken!

f98904048aeb11e3bf250ee929a7ce16_8

Vakreste Tone som driver DenLilleFestFabrikken på Frogner i Oslo! Ehm, hvordan monterer man en bart på pinne tro…? hihi.

5

Kuleste Beate! ♥…woop wopp!

 KL5A8401 copy

Herlige Bente/Mammas Bakeri kom hele veien ifra Hamar for å være med på nyåpninga/lansering! ♥ Kjempegøy!! Gleder meg til å holde kurs hos deg til sommeren!

image copy

Søte sprudlende Elisabeth! ♥ Koste meg masse sammen med deg!

10-600x400

Endelig fikk jeg møtt vakre Rebekka, veldig stas å omsider få møte deg etter masse herlig mailing! ♥ Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom, midt oppi flyttesjau og alt!

DSC_5277 copy

Tusen tusen tusen takk for en UFORGLEMMELIG helg, dette har virkelig vært helt surrealistisk! ♥ Hjertelig tusen takk for mottagelsen av boka, jeg er utrolig takknemlig! ♥

På lørdag kommer jeg forresten til Oslo/DenLilleFestFabrikken for boksignering klokka ett, kjempestas om du har lyst til å ta turen dit ♥ Jeg gleder meg!

Ønsker deg en fortsatt fin dag, øh – natt (ik! – hvor blir tiden av?) – jeg skal kose meg videre med signering av postforsendelsen til i morgen ♥

Stor klem!