#takknemlig

Julens magi?

Jeg er så takknemlig for å ha en super liten familie å dele førjulstiden sammen med, dele gleden, forventningen og takknemligheten ♥ Da jeg ble voksen forsvant på en måte litt av “magien” ved julen, men i de senere årene har jeg lært å senke tempoet og sette enda mer pris på alt – dermed føler jeg definitivt at magien har kommet mer og mer tilbake.

Det er som med alt annet – det blir ofte hva man gjør det til =)

Og ikke minst bidrar barna til at julen blir noe helt for seg selv!

Jeg husker svært godt – (tro det eller ei, med den hukommelsen min, hihi!) den første julemorgenen etter at vi flyttet hit vi bor nå. Da hadde storebror begynt på skolen, lillebror var fremdeles i barnehagen. Mannen min og jeg var oppe forholdsvis sent med siste forberedelsene lille julaften, dermed var det mye barna ikke hadde sett før de gikk og la seg. Jeg husker utrolig godt lyden av gutta som kom løpende opp trappa på morgenen, hvordan de pratet til hverandre og fortalte hverandre med iver om hver eneste nye lille ting de oppdaget. Gleden, forventingen og takknemligheten ♥ Den gleden og positiviteten som de delte – helt herlig!

#takknemlig

Hva er du takknemlig for, spesielt på denne tiden av året?

Jeg håper du har mulighet til å roe tempoet, og ha tid til sette pris på alt det som er godt i livet ditt. Og når det kommer til jul, og juleforberedelser, håper jeg du koser deg med det – og gjør bare det som du selv vil. Du trenger ikke pynte huset fra topp til tå både ute og inne bare fordi naboen gjør det. Kanskje alt du har lyst til, er å ha et lite juletre som du setter opp lille julaften. Det er perfekt! Om det derimot gir deg masse glede å pynte overalt, – gjør det selv om ingen i nabolaget gjør det – og NYT det!

Uansett hva du gjør, eller ikke gjør, – vær strålende fornøyd med det! Det er helt perfekt!! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG førjulstid ♥

Stor klem fra meg til deg!

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply