ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Tall til adventskalender // Gratis print // Ruter }

Da har jeg designet litt flere adventskalender-tall til de som har lyst på =) Selv om jeg likte veldig godt tallene jeg brukte på julekalenderen til småtassene i fjor synes jeg selvsagt det er moro å bytte på litt, dermed designet jeg disse! Jeg er litt svak for skotskrutete mønster til jul, dermed ble det nettopp dette på disse tallene – håper du liker de! =)

I år regner jeg med å lage adventskalenderen til gutta på samme måte som i fjor, da samlet jeg alle de små gavene oppi denne gamle trekista. Det fungerte helt supert! Tidligere år har jeg hengt opp gaver nedover i trappa og mange andre ulike varianter – men det var nå utrolig lettvint å bare samle alle oppi ei kasse isteden! =)

HER finner du gratis print av gull-tallene jeg designet i fjor =)

Tall 1-12 til adventskalender julekalender tonerosedesign Tall 13-24 til adventskalender julekalender tonerosedesign

 

Tilbake til tallene jeg ville dele! =) Klikk på bildene under, da blir de større og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på glossy fotopapir, eller vanlig hvit kartong/ark – alt etter hva du ønsker =) Klipp rundt – og fest til gavene i julekalendere =)

…deretter er det bare å glede seg til desember! =)

Håper tallene falt i smak =)

Ønsker deg en HERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER! =)

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0