ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Tegnerom – supert tips til barnebursdag! }

Har du laget istand tegnerom i barnebursdag tidligere? Det har vi testet – og det kommer vi definitivt til å gjenta!!

For en stund siden hadde vi hele klassen til Lukas (+ søsken og foreldre) på besøk til HalloweenParty – og da ordnet jeg og småtassene på forhånd klart til aktiviteter rundt omkring i huset som barna kunne drive med uten at det var behov for voksne for å organisere noe. Det fungerte VELDIG bra, og spesielt tegnerom kommer vi nok til å ha i senere barnebursdager!

Jeg hadde en rull med tegnepapir fra IKEA liggende, denne rullet vi ut og teipet fast i gulvet med maler-teip. Dermed kunne barna ligge på gulvet og tegne utover hele gulvet – kult!!

Kjempegøy!

Det var Daniel sitt rom som ble omgjort til tegnerom for anledningen, og en veldig stor fordel med å ha forskjellige “stasjoner” rundtomkring i huset var at alt mulig av leiker ikke ble dratt ut overalt! Dette var en fordel jeg ikke hadde tenkt på, jeg var mest opptatt av at det skulle være enklest mulig for barna å finne ting å leike med på egenhånd og forhåpentlig unngå noe form for uenigheter osv siden det var så innmari mange samlet på en gang =) Men det var jo VELDIG deilig at det gikk så raskt å rydde opp etterpå! Spesielt småtassene var storfornøyd, vi hadde nemlig avtalt at de skulle rydde nede (rommene sine, disko´n osv) mens jeg skulle rydde oppe. Haha!

For at det skulle være enkelt for barna å oppdage ting de kunne finne på, laget vi istand et skilt hvor vi skrev opp de ulike stasjonene. Barna kunne selvsagt leke med akkurat hva de ville, men siden det er så mange barn samlet på en gang (25barn i klassen + søsken) fungerte dette veldig bra!

Ønsker deg en HERLIG dag videre!!

Stor klem =)

// tips og inspirasjon til barnebursdag finner du HER

// masse bilder fra HalloweenPartyet finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0