#terapi // oppdatering


Jeg håper du har hatt en HERLIG påskeferie! Her hos oss har småtassene vært hjemme i dag også, planleggingsdag i barnehage/skole. Dermed har de hatt en rooooolig dag i dag, full av leik og kos. Så er det tilbake til hverdagen igjen i morgen! ♥

Deler i dag et bilde av et maleri jeg akkurat har laget, jammen er det deilig å sette av litt tid til maling! Jeg har malt lite tidligere, men har lyst til å forsøke å få litt tid til det  fremover – det er jo ren terapi! Deilig. Man kobler VIRKELIG totalt av ifra alt, ferie for hodet. Haha! Men ja, det anbefales absolutt ♥ Her har jeg malt et bilde jeg tenkte vi kunne ha i stua, koselig å få noe opp på veggene så blir det litt mer “innflytta” =) Fargene i stua går i gråtoner, og vi har en litt grov/rustikk stil om man kan kalle det det – dermed valgte jeg svart/grå/hvit maling til maleriet – og snekret ei ramme som passet den litt rustikke stilen. Ramma har jeg beiset med samme beisen som jeg brukte på spisestuebordet vårt da vi hadde snekret det – mer info finner du i dette innlegget.

KL5A8774-kopier-copy

Har du lyst til å male, men ikke har gjort det så mye tidligere er mitt tips til deg å kaste deg utti det! Sett av god tid, og kos deg med det ♥ Maleutstyr finnes selvsagt på spesialbutikker, men mange hobbybutikker, europris og søstrene grene har stort utvalgt av det man måtte trenge til hobbybruk, lerreter, pensler, akrylmaling/hobbymaling osv. Kjempegøy!

Ønsker deg en herlig kveld videre ♥

Stor klem!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...