{ tid med gullungene // ferie }

KL5A4407 copy

Jeg håper du har en fantastisk sommer! FOR et vidunderlig vær vi har, helt utrolig ♥ Småtassene våre har ferie ifra barnehagen nå, og drømmemannen jobber – så jeg koser meg med rolige dager sammen med stolthetene ♥

KL5A4295 copy komp

I hagen har vi satt opp et basseng, skal SI det er stas ♥ I går kveld var det 27grader i vannet da hele familien badet – helt utrolig!

KL5A4225 copy komp

Bestevenner ♥

KL5A4426 copy

Tegneserielesing i skyggen – feeeeerie! Jeg har funnet frem våre to gamle bambus-strandstoler, akkurat passe til to småtasser i en. Herlige dager!

KL5A4351 copy komp

#takknemlig ♥

Jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG sommer videre – jeg håper du har mulighet til å nyte dette deilige været, og kose deg masse sammen med de du er aller mest glad i!

Fremover kommer det til å være litt i rykk og napp hvor tilgengelig jeg er, håper å få tid til litt jobbing innimellom også, men om du venter på svar er det antagelig fordi jeg egentlig har ferie ♥ (husk å sende mail, FB etc rekker jeg desverre ikke helt over. ToneroseDesign@gmail.com ) Det står bla bryllupskake osv i kalenderen, så noe jobbing blir det garantert – gleder meg! Vi skal også litt avgårde i ferien, og når vi er hjemme blir det kanskje tid til litt bursdagsplanlegging sammen med småtassene – storebror har jo bursdag allerede i august ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply