Tilbake til den nye hverdagen

Da var det tilbake til den nye hverdagen igjen – er du klar for mer hjemmeskole? =) Jeg håper du har hatt en kjempefin påske! Den ble ganske annerledes enn planlagt for veldig mange, men jeg håper du har hatt mulighet til å kose deg og senke skuldrene =)

I påsken har vi vært her hjemme, kun oss fire – men det har vært veldig koselig. Annerledes enn vanlig, siden påsken for oss pleier å være full av familiebesøk og bursdagsfeiringer – men det har vært fint dette også =) På påskeaften laget jeg og mannen min en “skikkelig vanskelig rebus” på forespørsel fra gutta, det var kjempegøy! Gutta var superfornøyde, og løp rundt så vannspruten sto! (ja, det regnet her på påskeaften) Kjenner jeg er ekstra takknemlig for mye i denne merkelig tiden vi er inne i nå, blant annet for at vi har to gutter i tett alder. Veldig fint å alltid ha en å leke med!

I dag ville jeg bare titte innom for å ønske deg en fiiiiiin dag, jeg håper du har hatt en god påske som ikke har vært altfor preget av bekymringer ♥

Stor klem fra meg til deg!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...