{ tilbake til hverdagen // tips barnefotografering }

KL5A9217 fotografering barn sommer tips barnefotografering

Jeg håper du har hatt en HERLIG dag i dag! Første dagen tilbake etter en høytid/ferie er alltid litt annerledes – flere enn meg som føler seg litt på etterskudd hele tiden? ♥ Vi har hatt en NYDELIG påske, heldige meg har fått tilbringe den med masse flott familie. Herlig! Småtassene har STORKOST seg sammen med fetterne sine – og jammen ble det en del fotografering til boka JukseSuperMamma innimellom også!! phui ♥ FOR en sporty familie jeg har!! hihi, helt herlig! Det er jammen ikke rart jeg/vi har blitt som vi har blitt – mamma er mer crazy enn oss jentene! hihi!! Gleder meg til å kunne vise frem bilder – og etterhvert også BOKA!! ♥

HJERTELIG tusen takk for noen fantastiske dager ♥

Selv gleder jeg meg til kakekurs til helgen – da kommer jeg til MartinesLandhandleri / Kongsberg på søndag – jeg gleder meg! Har du lyst til å lære å pynte kaker? Da er du HJERTELIG velkommen på kurs, du trenger ingen erfaring ifra tidligere!

Her er et bilde jeg knipsa av skjønneste Daniel da vi var ute og leika en dag – store lille stoltheten vår! Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering – og selvsagt også litt photoshopping i etterkant, kjempegøy med kraftige farger som “popper” slik som her ♥ Et tips til barnefotografering er å sette seg ned til barnets høyde, evt også legge seg ned slik som jeg har gjort her – da får du knipset bildet ifra barnets synsvinkel – dette gir gjerne et mer livlig bilde!

Ønsker deg en DEILIG kveld videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...