Tips julepynt ute // Lyslenke inni lykt

Jeg liker godt å pynte litt ute i førjulstiden, og da gjerne i tradisjonell stil! Spesielt er jeg veldig glad i små varmhvite lys overalt. Noe jeg har gjort i mange år nå, er å henge små lyslenker inni de store utelyktene mine!

Selvsagt er det utrolig (!) koselig med levende lys inni slike lykter, men det er jo så utrolig mye mer lettvint med noe som skrur seg på og av selv =) Også synes jeg det er så lekkert med mange små lys – disse blir nemlig gjerne reflektert i glassene på lykten slik at det føles som om det er enda flere =)

Bruker du lyslenker på strøm lyser de sterkere, men personlig synes jeg det er superlettvint å bruke små lyslenker som går på batteri. Dermed kan de plasseres hvor som helst uten å tenke på tilgang til strøm =) Ulempen er når det blir veldig veldig veldig kaldt, da fungerer ikke batteriene like godt lengre.

Jeg har ofte brukt litt gaffateip som jeg bruker til å feste lyslenken i taket inni hver lykt, superlettvint. I tillegg har jeg lyskjeder som det er timer på, dermed slår disse seg på når det begynner å mørkne på ettermiddagen, og slår seg av selv sent på kvelden =)

Pynter du noe ute til jul? Om du gjør det; hva pynter du med?

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre =)

Stor klem!

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply