{ Tips og Inspirasjon bryllupsfotografering }

Planlegger du bryllup?

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

 I dag har jeg samlet flere av mine favoritter fra bryllupsfotografering jeg har vært så heldig å få være med på av fantastiske brudepar – håper det kan være til inspirasjon!

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

HJERTELIG tusen takk til alle de nydelige brudeparene jeg har fått lov til å forevige ♥

Tips & inspirasjon til bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Personlig er jeg veldig glad i litt varierte bilder – og gjerne bilder som ikke er typisk oppstilte-se-på-fotografen-og-smil-bilder. Haha, om du skjønner hva jeg mener!

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Slike bilder kan selvsagt også være nydelig, og jeg pleier gjerne å knipse litt slike bilder også, det hører selvsagt med – men jeg synes det er aller best om det er litt variasjon. Og ikke minst litt bilder som uttrykker følelser også, ikke bare hvordan man så ut denne dagen – om du henger med ♥

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Jeg synes det er nydelig med bilder hvor begge ser i kameraet også – slik som feks dette bildet over (liker dette bildet veldig godt!) – men på slike bilder liker jeg gjerne å gå litt nærmere, slik som på dette bildet. Så kniper jeg gjerne heller bilder av kjole osv når de feks ser på hverandre osv =)

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Husk gjerne å knipse litt bilder av brudepiker / brudesvenner – det er ikke alltid det er like enkelt å få til om det er mange – men det er utrolig koselig å ha! 
Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Det er ikke et must at alle ser inn i kameraet til enhver tid heller synes jeg – feks bildet under liker jeg veldig godt. Her knipset jeg et bilde av brudepiken & brudesvennen mens foreldrene gjorde seg klare til bryllupsfotograferingen ♥

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Knips gjerne litt detaljbilder også ♥

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Her hadde brudeparet de søteste detaljer – klistremerker under skoa! Selvsagt måtte dette foreviges ♥

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Jeg redigerer bildene mine i farger – men jeg liker ofte også å gjøre om en del til svarthvitt, og feks beholde noen elementer i farger. Som feks brudebuketten – eller på bildet under; bilen.

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Disse lager jeg alltid ekstra, slik at man alltid har vanlige farger også – det er jo ikke sikkert man er like glad i feks svarthvitt/eller mye redigering på bildene type 20 år seinere, så da er det fint å ha litt å velge blant.

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Selv synes jeg også det er koselig å knipse litt bilder av forloverne sammen osv – mitt tips om du planlegger bryllup og bryllupsfotografering er å samle bilder du liker, og  ha disse litt i bakhodet når dere skal knipse bilder på dagen. Da er det lettere for fotografen å se hvilken stil dere liker, og hva dere ser for dere! Selvsagt blir det ikke like bilder, men da er det lettere å få et innblikk i hva man ser for seg ♥ Ha gjerne masse inspirasjonsbilder – og noen få favoritter =)


Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Jeg synes det er moro å redigere mye på enkelte bilder, men har da også samme bilde uten så mye redigering om man heller ønsker det.

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Her har jeg bare samlet noen klassiske bryllupsfotograferings-bilder  – jeg har ikke tatt med bilder av forberedelser, vielse og selskap. Selv er jeg veldig fan av “journalistisk fotografering” – dvs type fotografen følger dere i både forberedelser og vielse (og gjerne festen!) – og er “flue på veggen” – knipser bilder in-the-moment. Dette er fantastisk gøy å senere!! Da får man fanget den kjempefine historien, og det blir ikke så “oppstilte” bilder. (selv om man gjerne stiller opp litt innimellom der det er tid til det!)


Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

Jeg håper du fant noe inspirasjon! Husk å kose dere med fotograferinga – sett gjerne av litt god tid til dette – det er så gøy å ha til senere!!


Bryllupsfotografering inspirasjon bryllup

…helt til slutt et lite tips; ha gjerne med littegrann mat i bilen på vei fra vielsen til fotograferinga – ofte har det gått litt i ett med forberedelser før kirken, og det er ikke alltid man har spist så masse da. Deretter tar det ganske lang tid før middag og selskap – så litt mat i bilen som man spiser på vei til fotograferinga er midt i blinken! Jeg har ofte hatt med et par bananer som niste i bilen på vei til bryllupsfotografering, og det er ikke sjeldent det er brudeparet som har endt opp med å spise disse, hihi! =)

KOS dere med planleggingen av den store dagen!

Stor klem ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...