{ Tips til ansiktsmaling // Sjablonger }

Så koselig at mange hadde lyst til at jeg skulle skrive litt mer om ansiktsmaling! =) Jeg tenkte at jeg kunne komme med et tips som gjør malingen enklere og raskere – passer kjempefint i feks barnebursdag osv der det ofte er mange barn som har lyst til å bli malt, og tiden er begrenset.

Bruk sjablonger!

Jeg har laget mine selv, men du kan også bestille dette ulike steder på nett (bla ebay osv) Dermed er det bare å male over sjablongene – og designet blir raskt klart! =)

 

Her hadde Lukas lyst på Minecraft-ansiktsmaling, ikke alltid like enkelt å vite hva man skal male når unga kommer med ønsker, haha!

Dermed har jeg brukt nesten bare sjablonger på dette designet; først malte jeg litt gult og grønt i ansiktet, deretter brukte jeg en sjablong med mange ruter i som jeg malte i litt ulike grønnfarger + svart, og til slutt brukte jeg et par andre sjablonger med minecraft-figur i to ulike størrelser. Raskt og enkelt! Denne kan selvsagt også males uten sjablongene, men da tar det mye lengre tid… =) Lukas ble kjempefornøyd =)Gutta vil jo gjerne ha skummel ansiktsmaling, dermed har vi her brukt sjablong og malt en hodeskalle + lagt til litt flammer på toppen av hodet.

Til dette designet har jeg også brukt en sjablong som minner om slangeskinn, dermed ble det litt “mer” ut av designet =) Er du på jakt etter idèer til ansiktsmaling ligger det MYE ute på nettet, ellers er det selvsagt gøy å bare prøve seg litt frem også =) Du finner mer om ansiktsmaling på bloggen samlet under kategorien karneval HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...