Tips til barnebursdag – melonpinner!

IMG_3143 2 melonpinner_barnebursdag_tips
Velkommen! ♥ Vi har kost oss massevis med bursdagsfeiring av minstemann i helga, og dagen ble en stor suksess!! Jeg har tatt litt bilder, og lover såklart å legge ut masse etterhvert! I dag vil jeg tipse om noe som garantert blir sukess på kakebordet – nemlig fersk frukt på pinne! Det er første gang jeg laget noe slikt, og det kommer jeg GARANTERT til å gjøre til hvert kakebord fremover! SÅ deilig, nusselig – og perfekt for både store og små!

IMG_3152 22 melonpinner_barnebursdag_tips
Til Daniel sin ettårsfeiring skjærte jeg skiver av honningmelon, som jeg deretter presset ut snøfnugg med ulike pepperkakeutstikkere. Som pinner brukte jeg grillspyd som jeg kuttet til i ønskede lengder. Hva passet vel bedre enn hvite snøkrystaller til Vinterland-temaet til bursdagen hans?
IMG_3149 22 melonpinner_barnebursdag_tips
Jeg ble så fornøyd med denne idèen, man kan jo bruke den på så mange måter også! Deilig med noe annet enn bare søtt (og gjerne ofte litt salt) på kakebordet, samtidig som det “godteri” det også. Jeg har gjerne hatt druer, bær med vaniljesaus etc på kakebordet, men det å ha frukt på pinne har jeg ikke tenkt på tidligere. Ikke for det, når mamma’n min har laget fruktfat har hun gjerne hatt grillspyd med frukt – og det har vært SUPERpopulært. Men selv har jeg bare ikke tenkt på denne idèen med å ha “fruktkjærligheter” før!! (små barn, store gleder – hihi)
IMG_3143 2 melonpinner 2 melonpinner_barnebursdag_tips
Hva med rød vannmelon som presses ut med hjerte-kakeustikker? Eller knall grønn kiwi skrelt og kuttet i skiver – som herlige knalle lollipops til et fargerikt kakebord. Åhhh.. mulighetene! hihi. Så gøy å kunne fargekoordinere litt frukt inn i kakebordene også! Kjempekjekt for de minste også, å kunne få en “kjærlighet” med frukt.
Tror dere ikke forresten det var noen få igjen etter selskapet var over – og store lille ettåringen vår presterte å skyve tripp-trapp’n til storebror bort til benken, klatre opp på stolen, strekke seg langt inn på benken – og plukke til seg den ene pinnen etter den andre. NAM!! ..og det var IKKE sukker NOE sted etterpå..
IMG_3140 22 melonpinner_barnebursdag_tips
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Måtte dagen i dag blir HERLIG!!
Vi er så heldige å ha fått massevis av snø, så i dag skal vi ut og leike – igjen! Stor klem fra meg!

6 Comments

 • Tonerose on January 24, 2012

  Hei Maria,

  Så koselig at du synes det!! ♥ Moro at du vil lage slikt til bursdagsfeiring hjemme! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on January 24, 2012

  Hjertelig takk Frøken Netagiv! ♥

 • Tonerose on January 24, 2012

  Hei Grønsdal Gård,

  Hjertelig takk!! ♥

  Tusen takk, håper dagen din også har vært nydelig!

  Stor klem!

 • Maria on January 24, 2012

  Beste tipset noen sinne!! Dette skal jeg garantert bruke på ettårsdagen til lille gutten min 🙂

 • fröken negativ on January 24, 2012

  Herlig kreativt! 🙂

 • Grønsdal Gård on January 24, 2012

  Så stilig 🙂 Kreativ dame du 🙂
  Ha en nydelig tirsdag 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...