{ Tips til barnedåp og andre events // Trykksaker & Farger }

Barnedåp vimpelrekker DIY

OPPDATERING: Luftballong-kolleksjon designet av meg finner du nå hos Japan Photo HER (klikk på luftballongkolleksjonen) Du finner også bordkort, og straks ligger også invitasjoner og takkekort, samt menykort =) Denne kolleksjonen kommer snart i lys rosa og mintgrønn også. 

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg går frem når jeg planlegger et event – og da spesielt gjerne dessertbord. Selv pleier jeg gjerne å velge fargene helt i starten, da er det så mye enklere å få en helthet på selskapet! Velg gjerne kun 1-2 farger, og bruk sølv ELLER gull sammen om dette er ønskelig på feks kandelabre, fat osv. Husk å bruke de samme fargene i så mange elementer som mulig. Om det er et tema på eventet så velg også dette tidlig – dette er spesielt populært i barnebursdag osv osv. Kjempegøy!

Hent gjerne inn de samme fargene i alt, til og med godteriet på dessertbordet om mulig om du har dette. Har du litt frukt på dessertbordet er det stilig å fargekoordinere det – feks et oransj dessertbord er det perfekt å sette frem mandariner osv. Stilig! Synes du det er vanskelig å finne søtsaker i “riktige” farger plasserere du det du vil ha i en beholder og knyter en stor sløyfe i “din” farge rundt, lettvint og effektfullt!

Barnedåp cupcakes med personlige cupcake wrappere og skilt bilde

For min del gjør trykksaker det utrolig mye enklere å få en gjennomført stil på selskapet, da kan man ha samme design i alt fra invitasjoner, bordkort, dessertbord, takkekort osv osv osv. Da kan jeg velge enklere løsninger når det kommer til kaker osv også, fordi trykksakene gjør at det allerede blir stilig. Lov å jukse litt, sant??

Perfekt!

KJempesøte mini melkekartonger - personaliser med egne bilder og tekst

Bildene jeg deler av trykksaker i dag er fra barnedåpen til vakre lille Adrian, sønnen til fantastiske Lise og Joachim som står bak FestFabrikken. I dåpen var temaet luftballonger – dermed hentet jeg dette opp i trykksakene jeg designet. Supersøtt! Tema for selskapet kan være akkurat hva du selv ønsker (eller bursdagsbarnet osv) – her er det bare kreativiteten som setter en stopper ♥

Bordkort barnedåp med bilde og lyseblå striper

Når det kommer til trykksaker er det midt i blinken å inkludere litt bilder – da blir det så personlig! Og til en dåp slik som her er det jo bare UTROLIG søtt å bruke de vakre nyfødtbildene av hovedpersonen. Nydelig! Alle disse trykksakene blir etterhvert å finne hos Japan Photo – da kan du enkelt bestille de med egne bilder og navn! Jeg sier ifra så raskt trykksaker til dessertbord som jeg har designet er å finne hos JapanPhoto – kjempespennende samarbeid! ♥

Personlige popcornbegre lyseblå striper - popcorn bokser

Flere bilder av dessertbordet kommer, håper det kan være til inspirasjon ♥ Ønsker du å se bilder av tidligere dessertbord finner du det HER, har du lyst til å titte på det som ligger ute av gratis nedlasting trykksaker finner du det HER.

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...