{ Tips til bryllupsfotografering // forberedelsene }

Tips til bryllupsdagen; knips litt bilder av forberedelsene også!

Bilder av all forventningen, gleden, spenningen, kaoset – og de små detaljene er superkoselig til ettertiden! =)

Knips selvsagt gjerne bilder av forberedelser i forkant av bryllupet også, men det jeg i dag vil prate om er starten på den store dagen =)

I bryllupet vårt forberedte vi oss hjemme hos mamma, og selvsagt ble det litt hurra-meg-rundt idet vi skulle avgårde. Da alle satt i bilen og vi omsider var klare til å reise oppdaget vi plutselig at inngangsdøra stod på vid gap, haha!!

Å ha med en fotograf som kan knipse litt bilder av all forventningen, gleden, spenningen, kaoset – og de små detaljene er superkoselig til ettertiden! =)

Det er veldig vanlig å knipse de obligatoriske bryllupsbildene av brudeparet, men i tillegg til dette kan det være utrolig koselig å booke inn en fotograf, eller avtale med en venn, om å fotografere litt ellers iløpet av dagen også. Dette blir kjære minner å kunne se tilbake på! =)

Jeg har vært så heldig å få lov til å følge en del brudepar på den store dagen, og jeg merker at det er flere og flere som ønsker følge av fotograf større deler av dagen – utrolig kos! Dette synes jeg er en kjempefin trend, dagen forsvinner utrolig raskt (og jammen får man ikke alltid med seg alt som skjer heller ) – og ved å forevige mer av bryllupsdagen kan man kose seg med å gjenoppleve den på ny og på ny =)

Utover kvelden er det selvsagt kjempefint med følge av fotograf, men ønsker man å spare inn litt på budsjettet er det ofte mange av gjestene som knipser litt bilder på festen – mens under forberedelsene er dette gjerne ikke noe som blir tenkt på. Dermed er det aller oftest at jeg følger brudepar fra morgenen av, er gjerne med til frisøren, følger i kirken – og tar de klassiske brudebildene. Jeg har blitt booket inn til å være med på mange bryllupsfester også, men det enda mer vanlig at jeg er med fra morgenen av istedenfor festen =)


Om brudeparet ordner seg i nærheten av hverandre reiser jeg gjerne innom brudgommen også, ellers følger jeg kun bruden om det er langt mellom stedene. Om dere ikke booker inn en fotograf til å følge dere hele eller deler av dagen, kan det være en god idè å alliere seg med en god venn/gjest som kan knipse mye bilder gjennom dagen – husk å inviter med vedkommende på forberedelser også. Det er så utrolig kos å ha disse bildene etterpå! =)

Hva med å lage en fotobok av alle disse bildene etterpå?

UTROLIG kos å ha!! =)

Har dere god tid under forberedelsene kan det være et perfekt tidspunkt til å knipse litt bilder av gifteringene, detaljbilder av kjolen, brudebuketten osv osv. Resten av dagen forsvinner gjerne utrolig raskt, og dermed kan dette lett gå i glemmeboka =)

Tilbringer man morgenen sammen med barna/brudesvenner og brudepiker kan det være utrolig søtt å knipse ring-bilde sammen med de, slik som jeg har gjort på bildet under.

Ekstra stas om brudeparet har egne barn, at da disse er med på slike bilder =)

Alle bildene, unntatt ring-bildene, i dette innlegget er fra bryllupsfotograferingen av det nydelige brudeparet Erna og Leif sitt bryllup – en ære å få lov til å forevige den store dagen!! #takknemlig

FOR en dag; et vidunderlig eventyr! ♥

Til alle som planlegger bryllup – jeg håper du har mulighet til å kooooose deg MASSE med planlegging og forberedelser!! =) På bloggen finner du en del gratis print om du har lyst til å ordne istand dessertbord, photobooth osv – alt av gratis print finner du samlet HER

Med ønske om en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...