{ Tips til dessertbordet }

Planlegger du barnedåp eller annet selskap?

Om du har lyst til å lage et stilig dessertbord / kakebord i anledningen er mitt beste tips å fargekoordinere det! Velg et få antall farger, gjerne max 2-3 ulike, gjerne hvorav den ene fargen er hvit, sølv eller gull. Velger du få farger er det enklere å få et ryddig og helhetlig bord. Her ordnet jeg istand til en barnedåp til en liten gutt, der var fargevalget lyseblå og grønn – med innslag av hvitt.

grønt og blått dessertbord

Tips til dessertbordet ♥

Her har jeg brukt hvit sjokolade som jeg har farget – du kan selvsagt evt bruke candy melt isteden (ala sjokolade, kjøpes på kakeutstyrbutikker, panduro, jernia el) Sjokoladen farget jeg grønn med pulverfarge. Kjøper du candy melt isteden kan denne kjøpes ferdig i mange ulike farger, da jeg farget den hvite sjokoladen brukte jeg pulverfarge – dette finnes på kakeutstyrbutikker. (Bruker du vanlig gelèfarge/konditorfarge vil sjokoladen skille seg)

Sjokoladen smeltet jeg og hadde oppi ulike sjokoladeformer/støpeformer. Disse er også beregnet til å ha pinne i, dermed får med søte små sjokoladepinner/kjærligheter! Dette er en perfekt måte å kunne fargekoordinere søtsakene på. Ellers har jeg fylt ulike glasskrukker og vaser med sjokolade i samme farge, her har jeg brukt nonstop, mintsjokolade og mintkuler. Deilig – og perfekt i fargene! Mye av godteri fikk jeg tak i på Europris, men drar du feks på harrytur til Sverige har de gjerne enda større utvalg der. Etiketter og cupakewrappere som matcher fargevalget setter prikken over i`en! (Jeg har nylig inngått designsamarbeid med Japan Photo hvor jeg designer komplette dessertbord-pakker med trykksaker som man selv kan personalisere med tekst og bilder – supersøtt til barnedåp og andre selskap! Du finner mer info om dette HER)

grønt og blått dessertbord2

Dagens bilder er hentet fra boka mi “ToneroseDesign Dessertbord & Kakedekorering” derav teksten på bildet over =) Gratis mal til popcornbokser finner du HER, video på fremgangsmåte av bretting finner du HER. På bloggen ligger det en del trykksaker til gratis print, bannere, cupcakewrappere, popcornbokser, etiketter, minimelkekartonger osv osv – dette finner du samlet HER. Trykk på ønsket bilde for å bli videresendt til blogginnlegget/gratis print =) Ønsker du å bestille personaliserte trykksaker finner du info HER.

Søte banner slik som det på veggen bak her er også kjempefine på barnerommet =) Du finner gratis print av akkurat dette banner HER, der finner du også bildedryss av akkurat dette dessertbordet ♥

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon!

Ønsker deg en herlig dag videre =)

Stor klem!

// mer inspirasjon til dessertbord finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...