{ Tips til hvordan takle mammarollen? }

kjop-boka-juksesupermamma

Her hos oss har vi kost oss masse med bursdagsfeiring av minstemann i dag – jammen er det stort å fylle SEKS år! Daniel har ønsket seg Willy Wonka bursdag helt siden vi leste Charlie og sjokoladefabrikken, så her har det vært litt søtt i dag kan du si… Hoho! Men, det hører vel med i barnebursdag? Gleder meg til å vise litt bilder, håper det kan være til inspirasjon =)

Jeg har begynt å velge mye enkle løsninger til barnebursdag osv – helt siden vi startet jobbingen med boka JukseSuperMamma har jeg virkelig lært av det vi har skrevet – jeg velger enkle løsninger overalt hvor det er mulig! Ikke stress med alt jeg tror jeg bør gjøre, men bruk tid på det jeg har LYST til å gjøre! Det anbefales virkelig!! =)

Boka er helt perfekt for både blivende mødre såvel som erfarne mødre – og alle der imellom! =) Den er på hele 400 sider, så den toucher innom det meste. Til og med en egen del om barnebursdager! =) Har du ikke sikret deg boka enda kan du kjøpe den HER.  Hjertelig tusen takk til alle som har kjøpt den – og TUSEN takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene! =)

I kveld blir det beina på bordet litt tror jeg – skal si det har gått i ett i dag med 2 runder bursdagsfeiring!! ♥ Herlig! #takknemlig

Håper du har en nydelig kveld!

Stor klem =)

// alle innlegg om Wonka-bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...