Tips til Juleverksted med barna ♥

juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2834
Velkommen! I dag kommer noen bilder av de helskjønne juletrekulene gutta har laget, selv om de bare er litt over 2 år, og litt under 1 – så var dette midt i blinken. Vi har kost oss med flere runder med juleverksted, det er størst suksess med litt små økter av gangen. Da er det masse moro hele tiden! ♥

juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2842
Juletrekulene er tunge, og var helt supre å male på. Jeg har kjøpt disse på Staples, og det var egentlig et motiv på de til å male inni – men gutta våre malte bare over. Like fint! ♥  Tilsvarende kuler får du kjøpt flere steder, Panduro, Nille etc. Jeg fant også frem litt glitter som Lukas kunne strø over – dermed ble kulene mer “julete” med en gang!
juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2857
Lukas klarte fint å male kule på egenhånd, men Daniel trengte litt mer assistanse. Naturlig nok! ♥  Dermed ble det håndavtrykk på de han laget, syntes det ble supernusselig! Daniel laget ikke så mange, så hans kuler kommer til å henge på vårt eget juletre. Men Lukas har laget mange nydelige juletrekuler, så han er allerede ferdig med alle julegavene sine. ♥
juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2840
For at det ikke skulle bli glitter overalt, har jeg sprayet kulene med et par lag lakk da de var ferdige – jeg brukte vanlig spraylakk ifra Europris. Jeg brukte også en vannfast tynn svart tusj til å skrive navn og årstall rundt opphenget. Litt koselig til seinere år!
juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2837
Lukas laget også sine egne gavelapper, og malte en stor gullfarget plakat med litt grønn maling, gullglitter og rødt glitterlim. Da alt var tørket klippet jeg det i mindre biter, og stanset et hull i hver merkelapp. Sjarmerende med hjemmelagede gavelapper på gavene fra storebror!
juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2829
Hver juletrekule la vi oppi en liten gjennomsiktig plasteske, og knøt et bredt rødt silkebånd rundt. Så var det bare å avslutte med å feste gavelappen på, og juletrekulene er klare til å gis bort til den aller nærmeste familie! Flinke Lukas!! ♥
juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2847
Jeg tenkte det ikke spiller noen rolle å blogge disse gavene før julaften, alle som mottar de har vel igrunnen vært innom hos oss mens disse på et eller annet tidspunkt har hengt til tørk. Hihi. Vi har spredt det godt utover, litt maling en dag, litt mer den neste.. Masse kos! Dette anbefales på det varmeste!
juleverksted julekuler barna lage selv IMG_2828
Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg i dag!! ♥
Jeg håper du nyter rolige førjulsdager! Stor klem fra meg til DEG!

4 Comments

 • Tonerose on January 13, 2012

  Hei Anne,

  Tusen takk for det! De klare eskene har jeg bestilt på ebay – der har de alle varianter og alle størrelser! :o)

  Ønsker deg en herlig helg!

  Stor klem!

 • Anonymous on January 12, 2012

  Hei på deg . Flotte juelgaver . Hvor er det man for kjøpt de gjennomsiktige plasteskene .

  Anne

 • Tonerose on December 23, 2011

  Hei Vibecke,

  Hjertelig takk, jeg synes gutta har vært kjempeflinke!! Det var stor stas henge disse på treet ja!! ♥ Også tror jeg det blir kos å gi de bort også! …både for store og små!

  SÅ gøy å lese at du blir inspirert av bloggen! Herlig! ♥ Ja, jeg vil absolutt anbefale å lage slike med barna – nydelige minner! På juletreet vårt har vi mange kuler med bilder inni/på, og ulik pynt med en liten historie bak. Jeg synes det er kjempegøy!

  Hjertelig takk, ønsker deg en herlig jul også!

  Stor klem!

 • Vibecke on December 22, 2011

  Så nydelige julekuler!! Fikk lyst å gjøre det med min lille sønn, men tror det får bli til neste år! Blir kjempe inspirert av deg 🙂
  Ønsker deg en riktig god jul!!
  Juleklem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...