{ Tips til sommerfesten }

KL5A5296 kopier copy copy

Planlegger du sommerfest?

I dag har jeg samlet litt idèer, oppskrifter og gratis print som passer perfekt til årets sommerfest!

KL5A9770-kopier-copy

Planlegger du å bake kake? Her har jeg laget en kake av sukkerbrød som er dynket med fruktjuice, fylt med moste bananer, valnøttbiter, vaniljekrem og massevis av friske bær. Bruk gjerne ferdigkjøpt sukkerbrød! Ønsker du å bake selv finner du oppskrift HER. Jeg har pyntet kaken med vanlig fløtekrem (pisket fløte og melis) som jeg har hatt oppi littegrann mingrønn matfarge – og pyntet med supersøte pastellfarget strøssel.

Lettvint og sommerlig!

Kaka har jeg dekorert med et lite skilt, gratis print av dette finner du under =)

Mini Autumn Printable Banners.psd

Klikk på bildet, da blir det større og egner seg bedre til print. Så skriver du ut skiltene og klipper rundt det/de du ønsker å bruke. Jeg printet ut skiltet mitt på hvit kartong, deretter brukte jeg søte papirsugerør (fra FestFabrikken) som stolper for skiltet, jeg teipet enkelt fast sugerørene på baksiden. Lettvint og søtt! Ønsker du feks “tavle-skilt” isteden finner du dette HER.

KL5A9776-kopier-copy

Ønsker du evt å lage frisk og god pavlova finner du oppskrift på dette HER. På bildet over har jeg sprøytet de utover til å bli mini/porsjonstørrelser – men hvorvidt du lager en stor eller mange små velger du selvsagt selv =) Alltid populært med pavlova!

Ønsker du å lage en annen type kake enn klassisk bløtkake eller pavlova er min favoritt rød fløyelskake med hvit sjokolademousse-ostekrem. Den tar litt mer tid å lage, men er knallgod! Oppskrift finner du HER =)

rice krispie treats oppskrift

Ønsker du oppskrifter / idèer til andre søtsaker som feks Rice Krispie treats som på bildet over, eller tips til middag finner du mange flere av mine oppskrifter samlet HER.

KL5A6036

Hva med å ordne istand en liten photobooth på festen? Knallgøy!!! Lager du i tillegg en egen harshtagg for kvelden kan du glede deg til å se på alle bildene på instagram osv etterpå. Moro!!

Photobooth1-ToneroseDesign

Props til photobooth´n kan du enkelt lage selv, print feks ut bildet over og klipp og lim! Fest de til sugerør eller grillpinner, og du er klar! Flere idèer/print til photobooth finner du HER.

Finn evt gjerne frem annet stash du har liggende også, tommer rammer, briller, hatter osv er alltid populært =)

KL5A8341-copy

På bloggen finner du også tips på hvordan lage disse søte skiltene – link til generator finner du HER =) 

Gratis print popcornbokser blonde rosa

Popcorn er alltid populært på fest! =)

Har du lyst til å lage popcornbokser til matbordet finner du gratis print av disse søte rosa blonde- popcornboksene som jeg har designet HER. Andre trykksaker jeg har designet som ligger ute til gratis print finner du HER, der finner du blant annet samme blondedesign på cupcakewrappere osv og MYE annet. Ønsker du å bestille ferdig trykte personlige trykksaker har jeg nylig inngått et samarbeid med Japan Photo hvor du kan bestille trykksaker jeg har desginet på deres nettsider – les mer om dette HER =)

diy-pom-poms-1024x1006

Ønsker du å lage istand pynt som feks pom poms finner du DIY på dette HER.

markblomster blomster sommer

Men feks markblomster i syltetøyglass på bordene fungerer også PERFEKT! Vil du stashe det litt mer kan du knyte søte sløyfer av silkebånd rundt glassene =) Ønsker du en litt røffere look kan du bruke tomme hermetikkbokser som blomstervaser =)

KL5A9579-copy

Planlegger du eventuelt å ordne istand et dessertbord finner du masse inspirasjon til dette HER.

Senk skuldrene, kos deg med forberedelsene – og nyt festen!! Husk å ikke stresse med forberedelsene, ønsker du en enkel variant av sommerfest ber du gjestene ta med seg mat selv – også griller dere feks!

Garantert suksess! ♥

Det viktigste er ikke hvor mye du ordner istand og styrer, men at dere koser dere sammen =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...