Tips/idè til fotografering av brudekjole, dåpskjole etc..

Tips fotografering dåpskjole

God morgen kjære leser – og velkommen til Tonerose Design! ♥ Jeg håper du har en helt VIDUNDERLIG pinsehelg, og nyter det deilige sommerværet!!
Husker du at jeg tipset om fotografring av barna foran vinduet? I dag titter jeg innom bloggen for å fortelle deg at denne teknikken også er helt super til feks fotografering av dåpskjole, brudekjole etc! Det er alltid kjempegøy å ha bilder av kjolen i ettertid – og ved å henge kjolen foran et stort vindu får man en herlig, ren – ikkeforstyrrende bakgrunn. Her er noen bilder jeg knipset av dåpskjolen til nevøen min da han ble døpt. Det var en overskyet dag, og tidlig på morgenen knipset jeg noen bilder av kjolen hengende foran verandaglassdøra. Jeg overeksponerte bildet – dvs jeg fotograferte det “for lyst”. Har du et speilreflekskamera justerer du til større blender (mindre tall), tregere lukkertid, og eller høyere iso. Ved å lysne bildet “forsvinner” alle detaljer i bakgrunnen – alle trær etc som man egentlig ser når man ser ut av vinduet. Kjempelurt! ♥ (ønsker du å redigere i photoshop i ettertid kan du gå til fanen Image-Adjustments-Exposure. Og deretter justere exposure’n til ønsket mengde) Jeg synes iallefall selv dette er en herlig måte å fotografere kjolen på – og husk å gå nærme og fotografer vakre detaljer også! Dåpskjolen nevøen min ble døpt i er forresten brudekjolen til mamma. som hun har sydd om for lenge siden! ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en FANTASTISK helg dag i finværet! ♥ Stor klem!

// inspirasjon til boble-bil selskap finner du HER – mye bilder og idèer!

tonerose underskrift

4 Comments

 • Tonerose on May 28, 2012

  Hei Lene,

  Ikke sant? :O) Jepp,det synes jeg også – flinke mamma’n min!! Hjertelig takk for det, håper du nyter deilige dager i sommerværet!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 28, 2012

  Hei Hilde,

  Søta, takk for det! moro at du vil prøv deg på dette – jeg synes selv det er helt genialt. :o) Kjempegøy at du har laget popcornboksene, anytime! :o) Oj, stor selskap du planlegger? 14stk var noen det! Moro!!

  Jeg håper du får en herlig dag i finværet!

  Stor klem!

 • Lene on May 27, 2012

  Så lurt, og for en nydelig dåpskjole 🙂 Ha en fantastisk kveld 🙂

  Stor klem

 • Anonymous on May 27, 2012

  Ka du kan tonerose.. blir både imponert og inspirert, dette skal eg prøve 🙂 Er forresten akkurat ferdig med 14 stk. poppcorn bokser, takk for mal!! Klem Hilde.

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...