{ tmdesign // dessertbord // gull // sort }

KL5A0942 copy

Nylig åpnet Veronica/tmdesign showrom, og da var jeg en tur på besøk og fikk se alle de RÅE møblene hun har!! LOVE IT!  Skulle så gjerne bare flyttet inn! hihi. Jeg hadde med litt søtsaker til et dessertbord som stod fremme under åpningsdagene, til alle som kom innom. Bak dessertbordet/backdrop var en av tmdesign sine NYDELIGE sengegavler – perfekt!! Herlige Veronica liker sort og gull, dermed måtte såklart dessertbordet kjøres i hennes stil!

KL5A0944 copy

Da jeg besøkte nydelige tvillingsøstra mi forrige helg kjøpte jeg med et par STORE glasskrukker – falt helt for disse! Elsker at de har lokk, samt står på stett (kjøpt i Spania) Glasskrukkene fylte jeg med LacePotetgull, og pyntet med bredt sort silkebånd ifra SøstreneGrene – samt etikett designet i photoshop.

KL5A0929 copy

Nougatcrisp (nougat og rice krispies) i små skjeer, pyntet med svarte sløyfer av silkebånd – samt liten lenke i gull.

KL5A0930 copy

Popcorn i stilige cupcakeformer fra FestFabrikken – enkelt og elegant! Det er alltid deilig med noe salt på dessertbordet/kakebordet også, det gir en fin balanse til alt det søte ♥

KL5A0933 copy

Lakris! Det er klart det måtte noe svart godteri på dette sorte og gullfargede dessertbordet, dermed passet det perfekt med lakris! Dette er søt lakris, og jeg har plassert de på pinne. Alt bilr alltid litt mer populært på pinne, hihi! Boksene de står i er en hermetikkboks (maisboks) dekket med glitrende svart tynn skumgummi – elsker at det glitrer litt!

KL5A0936 copy

Mandelkjernepudding i gullglitrende glass – men nydelige gullskjeer. Glitrende glass lager du enkelt selv, mal glassene med decopagelakk og dryss gullglitter over. Ta-taa!

KL5A0942 copy

Andre ting på dessertbordet var svarte pikekyss, krydderkake i porsjonstørrelser, sjokoladetrukte oreokjeks, franske makroner med nougatfyll, browniepinner med marsipanlokk og vaniljekjeks på pinne i fasong av barter og lepper – kjempesøte som photoprops! (og gode, hihi!)

1KL5A0961 copy

Kaka fikk jeg frie tøyler til – dermed tenkte jeg det såklart måtte bli en gullkake for å matche henne! hihi. Og selvfølgelig vakre Veronica på toppen, i en stilig stol. Stolen kan jo ikke måle seg med de møblene hun selger, men iallefall litt utenom det vanlige ♥ Kaka er trukket med marsipan, og all pynt laget av marsipan.

1KL5A0962 copy

Håper innlegget kan være til inspirasjon – en gøy utfordring med sort, gull og glam! Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å ta del i din fantastiske verden @ramboline! ♥ …og GRATULERER – utrolig imponert over alt du har fått til!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...