Tøff type {Barnefotografering}

IMG_1073 nærmere bw

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Dagene flyr avgårde, og jeg har massevis av bilder jeg gleder meg til å vise frem. Dette bildet av HERLIGE sjarmøren var jeg så heldig å få lov til å knipse før jul – og dette bildet tror jeg ble med på julekortet til den skjønne familien. Kjempegøy! ♥ Er han ikke bare helt utrolig herlig?? Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å fotografere nydelige familien din Jeanette!! Det var en ære! ♥  Mellomstemann (bildet) ble jeg fortalt at vanligvis ikke lot seg fotografere, så da var det jo ekstra stas at han modelerte så herlig da jeg kom. GØY!! Herlige sjarmøren!

Tusen takk for at DU tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en MAGISK dag! Massevis av bilder ifra MikkeMus-bursdag kommer etterhvert, jeg må bare få redigert litt bilder først ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply