{ togbursdag // dessertbord }

KL5A7374_bursdag_tog_dessertbord

Ojojojoj! Her har visst tiden forsvunnet helt for meg, jeg kom plutselig på at jeg ikke har blogget bilder av det nusselige dessertbordet jeg laget til bursdagsfeiringen til Daniel! Det ble et enkelt dessertbord denne gangen – jeg hadde rett og slett ikke tid til mer akkurat nå, litt kaotisk med innspurten på boka!  Jeg malte en sponplate til bakgrunn til dette dessertbordet – og det frister til gjentagelse. GØY! 

KL5A7661_bursdag_tog_dessertbord

Temaet var tog, og jeg bakte chocolatechip cookies og plasserte på pinne- det er jo så godt!! Jeg pyntet de med et lite lag ekstra hvit marsipan (kjøpt på lagerutsalget til Pals i Oslo) – og pyntet med et tog av marsipan. Jeg har brukt togutstikker som jeg har kjøpt på ebay til dette, utstikkeren er søt å bruke til brødskiver i matboksen seinere! (Daniel fikk forøvrig Batman-pysj i bursdagsgave – og den insisterte han i å bo i resten av dagen, og natta – hihi!)

KL5A7626_bursdag_tog_dessertbord

Dette var første gang (!) jeg har dekorert en kake med kremfløtekrem, og det frister til gjentagelse! Bløtkake dynket med ananasjuice, fylt med masse – vaniljekrem, jordbær, valnøtter og litt kiwi. Nam!  Søtt lite banner laget av chevron lyseblå sugerør fra flotte FestFabrikken, smalt lyseblått silkebånd, og vimpler av blå og hvit prikkete teip, også fra FestFabrikken. Nusselig tog i blå marsipan har jeg modelert på frihånd.

KL5A7468_bursdag_tog_dessertbord

Tålmodig bursdagsbarn.. hihi! Jeg pleier alltid å finne frem/dekke dessertbordet kvelden før selskapet, og det er SÅ kos å se reaksjonen til småtassene når de står opp dagen etter. #denfølelsen!! (ja, jeg setter ikke frem alle søtsakene såklart, det er i kjøleskapet/fryseren, men finne frem fat, begre til popcorn etc, glasskrukker osv osv. Og gutta blir SÅ gira!) Dette bildet er knipsa da selskapet straks var igang ♥

KL5A7398_bursdag_tog_dessertbord

Jeg designet søte cover til juicebokser i Photoshop – disse tilpasset jeg JIPPI juicebokser som jeg kjøpte på Meny. Tog-flagg kuttet til med min silhouette kuttemaskin, superskjønne sugerør fra FestFabrikken. Har du lyst til å lage cover til juicebokser selv har jeg lagt ut mal til dette tidligere, jeg har også lagt ut designet jeg laget til togbursdagen til Daniel. Du finner begge deler HER.

KL5A7529_bursdag_tog_dessertbord

På bordet plasserte jeg bløtkake, popcorn i søte cupcakeformer, mandelkjernepudding i pappkrus, sjokoladepudding og vaniljesaus i pappkrus, chocolatechipcookies på pinne, browniespinner og kanelknuter i søte stjernemønstrede cupcakeformer.

KL5A7474_bursdag_tog_dessertbord

Daniel var veldig fornøyd med kanelknutene/skillingsbollene! Det er noe jeg veldig ofte har på mine dessertbord,av den enkle grunn at dette er favoritt”kaka” til mannen min! ♥

KL5A7389_bursdag_tog_dessertbord

Ja, en annen ting jeg også plasserte på dessertbordet var disse sølvtogene – jeg fylte vognene med sjokokuler/frokostblanding. Guttas favoritt! Togene har jeg brettet av sølv kartong kjøpt på SøstreneGrene.

KL5A7673_bursdag_tog_dessertbord

Veggen bak dessertbordet har jeg altså laget til av en sponplate, jeg malte den først hvit og deretter tegnet jeg på motivet med svart tusj. Malte inni vimplene, og tegnet over med den svarte tusjen igjen etterpå. Gøy gøy gøy!

KL5A7374_bursdag_tog_dessertbord

Jeg håper dagens dessertbord kan være til inspirasjon! ♥

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...