TogBursdag { DIY } Enkelt & Kjempegøy!

KL5A7357_tog_bursdag_diy

I går var vi så heldige å ha besøk av barnehagen til 3årsfeiring av minstemann, og kvelden før laget jeg og småtassene litt å leike med! Temaet var TOG, dermed fikset mannen perfekte pappesker som vi gikk løs på. Toget laget jeg/vi litt på impuls, og toget bærer preg av at det ble laget kvelden før. Men du og du så stas det var!! Gutta leika ivrig med det MENS jeg laget det til, og alle barna løp bort til toget da de kom til selskapet og begynte å leike. Kjempestas! Anbefales absolutt! ♥

Vi laget et lokomotiv og 4 vogner – blant annet en vogn med “gitter” ,  kjempegøy å leke politi og røvere! Jammen så toget så og si akkurat likt ut etter 24små barns ivirg leik – DET hadde jeg ikke trodd! Til hjul brukte jeg skjønne små papptallerkner fra FestFabrikken, lettvint og søtt! (festet med dobbeltsidig teip)

Ønsker deg en HERLIG lørdag! Her hos oss blir det familiefeiring, og småtassene venter ivrig på to små fettere som de vil vise toget til… Lykke! ♥

Stor klem,

T signatur3

2 Comments

 • Kari Petrine on January 11, 2014

  Åh, så genialt!
  -Tror det blir tog-bursdag på lillebror et år ♥
  Elsker pappeske-toget…

  Takk for all inspirasjon du gir.

  • Tonerose on February 14, 2014

   HERLIG Kari Petrine!!

   Kjempegøy!! Anytime, koselig at det inspirerer =)

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...