{ ToneroseDesign ♥ FestFabrikken }

Rosa og mintgrønt dessertbord - barnedåp

Nå er det ikke lenge til dåpen til vakre tvillingene til herlige storesøstra mi – og dermed er såklart varer ifra FestFabrikken et lite must! ♥ Ja jeg vet,  i overkant glad i detaljer –  forstår godt at noen synes det er galskap, men jeg synes det er GØY. Og det gjør søstra mi også – perfekt! ♥ Fargene søstra mi har valgt er rosa og lysegrønt –  her har jeg samlet alt jeg har i fargene. Ja, også er mye av det er nytt da.. ehm.. hihi! Noen som kjenner seg igjen? Woop woop! FestFabrikken har jo så mye SØTT! Blir spennende å se hva søstra mi vil bruke – tror det blir striper denne gangen ♥

Jeg er såklart også igang med trykksaker til søstra mi også, bare for å ha litt mer.. ik!! Mer om det i morgen! ♥

Ønsker deg en DEILIG dag i sola!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...