Julekort i VG

ToneroseDesign i VG julekort3

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper du har en fantastisk LuciaDag i dag!! Dette er første året vårt med barn i barnehage, skal bli kos å være med på Luciafeiring senere i dag ♥ Gutta (3 år, og snart 2 år) fikk på seg hvite klær før vi dro i barnehagen (som vi hadde fått skriv om) – så får vi se hvor hvite de er når vi kommer og henter! hihi. Blir kos!! Luciatog, lussekatter, gløgg.. HERLIG!

Men det var ikke det jeg skulle skrive om i dag – det jeg ville dele var at ToneroseDesign er å finne i dagens VG ♥ Det synes jeg såklart er kjempegøy! Det handler om julekort, og du kan se sniktitt av årets julekort ifra oss! Håper det kan være til inspirasjon ♥  Regner meg at jeg sikkert kommer til å dele bilder av årets julekort, og julekortbildene av gutta om ikke så lenge – om noen har lyst til å se! ♥  Klikk deg videre for å se flere bilder…

ToneroseDesign i VG julekort

Vi fikk besøk av VG tidlig om morgenen, gutta var desverre ikke helt i toppform – mye forkjølelse og feber nå som de har begynt i bhg. Men vi koser oss jo alltid med å lage ting i sammen, uansett! ♥

ToneroseDesign i VG julekort2

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – det synes jeg er kjempekos!!♥ Jeg håper du får en HERLIG Luciadag i dag!!

Hjertelig takk Linn! ♥

Stor juleklem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Guro F on December 17, 2012

  Så kult at dere var i VG! Søren at jeg ikke fikk det med meg før nå. Fikk lest artikkelen på bildet, heldigvis. 🙂 Hvordan gikk dette til, at dere havnet der??

  God jul til deg og gutta! Vi flytter til Drammen rett over nyttår. 😉

  • Tonerose on January 2, 2013

   Oj, så gøy at dere flytter hit Guro!! Da må vi treffes!!!

   ….gleder meg!!!!! send meg en mail når alt er litt roligere etter jul+flytting for deg – så avtaler vi! Blir kos!! =)

   Hihi, ja det var kjempegøy! =) Fikk mail med forespørsel =)

   Lykke til med flyttinga! (hvor havnet dere?? GØY!)

   Gokos!

 • Lene Hansen on December 14, 2012

  Så utrolig gøy, er mange som finner inspirasjon hos deg 🙂 Var på juleavslutning i barnehagen med minstemann i går på lucia dagen vi også, men måtte reise tidlig siden han ikke var i form. Nå herjer feberen her… Stor klem til deg 🙂

  • Tonerose on December 17, 2012

   Hei Lene,

   Tusen takk – kjempegøy!! =)

   Åh, håper dere alle er i fin form igjen nå – er så kjedelig med sykdom.. Merker klart overgang fra å gå hjemme til å begynne i bhg for gutta ja, synes de/vi alltid er syke nå. Men men. RIKTIG GOD BEDRING!! =)

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...