{ ToneroseDesign på Buskerud Storsenter i dag // Matfest}

Da er jeg invitert tilbake til Buskerud Storsenter– jeg gleder meg! ♥

De arrangerer matfest, torsdag-fredag-lørdag! Jeg kommer til å være tilstede alle dagene, torsdag og fredag 16-19 og lørdag 12-15. Superkoselig om du har lyst til å titte innom!

Jeg har vært så heldig å blitt invitert til dette tidligere år også, legger ved litt bilder fra tidligere besøk =) I år kommer jeg også til å ha med meg et dessertbord med enkle tips til egen feiring, spør meg gjerne om tips og idèer om du planlegger selskap! Eller til kakedekorering selvsagt!

I år kommer jeg til å ha med kakedekoreringsutstyr i tillegg til et dessertbord, og jeg vil vise frem hvordan jeg pynter en komplett kake! I tillegg svarer jeg gjerne på spørsmål om kakedekorering og dessertbord, og jeg idèmyldrer gjerne sammen med deg om din feiring =)

Kom bort og spør meg! ♥

Håper vi sees! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

I dag er det allerede siste skoledag for gutta våre, tenk at sommerferien allerede er her – har det ikke gått utrolig fort?? Gutta er veeeeeldig klare for å starte ferie, og gledet seg masse til kosedag/avslutning på skolen =) Håper alle som har siste skoledag i dag har hatt en vidunderlig avslutning!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply