{ ToneroseDesign på Buskerud Storsenter i dag }

Da er jeg invitert tilbake til Buskerud Storsenter– jeg gleder meg! ♥

De arrangerer matfestival, torsdag-fredag-lørdag! Jeg kommer til å være tilstede alle dagene, torsdag og fredag 15-19 og lørdag 12-16. Superkoselig om du har lyst til å titte innom!

Jeg var så heldig å bli invitert til dette i fjor også, legger ved et par bilder fra forrige gang =) I år kommer jeg også til å ha med meg et dessertbord med enkle tips til egen feiring, spør meg gjerne om tips og idèer om du planlegger selskap! Eller til kakedekorering, jeg kommer til å ha med meg litt utstyr og kan gjerne vise deg trinn for trinn hvordan lage en marsipanrose osv =)

Kom bort og spør meg! ♥

Håper vi sees! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Tenk, i dag er det siste skoledagen for småtassene våre allerede – skal SI tiden går fort!! Syntes det akkurat var skolestart jeg, hjelpes! Flere som kjenner det på samme måte?? Håper alle får en fantastisk siste skoledag i dag, gutta gledet seg veldig til avslutning =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...