{ ToneroseDesign på Holmen Senter // Matfestival }

Da er jeg invitert tilbake til Holmen Senter – jeg gleder meg! ♥

Jeg titter innom i dag for å fortelle deg at på lørdag er jeg på plass på senteret, superkoselig om DU vil komme innom og hilse på! =) Senteret arrangerer matfestival, og jeg kommer til å være tilstede på lørdag fra klokken 12-15.

Håper vi sees!

Jeg var så heldig å bli invitert til dette på Buskerud Storsenter tidligere i sommer, og i fjor – kjempegøy! Jeg gleder meg til en HERLIG dag! =) Jeg kommer til å ha med meg et dessertbord med enkle tips til egen feiring, spør meg gjerne om tips og idèer om du planlegger selskap! Eller til kakedekorering, jeg kommer også til å ha med meg litt utstyr og kan gjerne vise deg trinn for trinn hvordan lage en marsipanrose osv =)

Kom bort og spør meg! ♥

Håper vi sees! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

 

 

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...