{ Tradisjonelt juletre i rødt og hvitt }


Etter at jeg viste bilder av hvordan jeg hadde pyntet til jul ute fikk jeg mange henvendelser om jeg kunne dele litt bilder av hvordan jeg har pyntet inne, og det er det klart jeg kan =) Hjertelig tusen takk for så utrolig koselige tilbakemeldinger på utepynten!! Dere er så snille!

Stas at det var til inspirasjon ♥

Jeg tenkte det var naturlig å begynne med juletreet, dermed blir det i dag et bildedryss av dette! =)

Her hos oss kommer juletreet opp allerede 1.desember – jeg vet dette er tiiiiidlig for mange, men selv synes jeg tiden før jul er så herlig – spesielt masse små lys overalt – dermed kommer treet opp så raskt det er desember. Superkoselig!

I år ble det tradisjonelt juletre i rødt og hvitt, det er lenge siden vi har hatt så mye rødt på juletreet (eller rødt til jul generelt, hihi!) men jeg elsker det! Kommer nok til å gjenta dette senere også, koselig med dyp rød farge til jul!

Selve treet er et kunstig juletre jeg har kjøpt på salg hos Hageland, jeg er kjempefornøyd med det! Mener å huske at det heter Kensington om noen lurer =) Det er full PE, dvs støpte nåler overalt – og jeg synes det ser veldig ekte ut. Kjempefornøyd med kjøpet!

Jeg vet mange sverger til ekte tre, men jeg synes nå det er utrolig deilig og lettvint med kunstig.

På juletreet har vi masse personlig juletrepynt, jeg synes det er kjempekoselig!

Disse hvite kulene har jeg kjøpt på Skeidar, og festet tekst til.

Jeg vet vi mangler juletreskjørt til å dekke juletrefoten, men jeg regner med den 9mnd lekne hunden vår GJERNE leiker med teppet – og da tar det nok ikke så lang tid før juletreet ikke står like stødig lengre, haha!

Så denne julen får vi bare være uten, så krysser jeg fingra for at det er tryggere neste år! =)

Det er så koselig å pakke ut personlig pynt fra tidligere år, dette er bildet vi hadde på julekortet vårt i 2014. Keramikk-anhenget har jeg kjøpt på Panduro (tror jeg?) for lenge siden, så har jeg bare limt fast bilde i passe størrelse. Enkelt og dekorativt! 

Jeg er glad i personlig pynt på treet – og favoritten er nok de med bilder!

Dette Merry Christmas – skiltet har jeg kjøpt på blingblingbutikken.no for de som lurer  (jeg har malt og glitret det)

Personlig er jeg som kjent litt i overkant glad i alt som glitrer – og spesielt på juletreet synes jeg det passer perfekt! Kombinasjonen av masse smålys, glitter og reflekterende juletrepynt synes jeg er helt herlig =)

Disse glitrende skiltene har jeg kjøpt på TGR

Hjemmelaget håndavtrykk fra Lukas sin lille hånd da han var bare 4mnd gammel =)

Jeg har også noen “spinnere” på juletreet, disse fester jeg til juletrekulene som jeg ønsker at skal bevege på seg. Superkoselig å sitte og se på treet og det glitrer av kulene som går rundt og rundt…! =)


For å få et tydelig innslag av rødt på treet har jeg laget mange store sløyfer av dyp rødt bånd – dette ble mye rimeligere enn å skulle kjøpe masse ny rød juletrepynt =)

Jeg har også kjøpt et par pakker med vanlige blanke røde kuler på IKEA =)

Dette GOD JUL – skiltet er løse bokstaver som jeg har limt sammen med limpistol, og deretter glitret med masse hvitt glitter (synes dessverre ikke så godt på bildet) – bokstavene har jeg kjøpt på RUSTA.


Jeg elsker disse oversized juletrekulene i dyp rødt, disse har jeg kjøpt på MesterGrønn. Personlig er jeg glad i å fylle treet vårt med masse pynt, og har gjerne større kuler lengre ned på treet, og mindre kuler høyere opp. (gutta er med å pynter treet, så det blir ikke akkurat sånn – men jeg gjør et forsøk, haha!)

De rutete putene i sofaen sydde jeg i fjor, du finner DIY på disse HER

Tenk, nå er det jammen ikke lenge til julaften!! Det er så koselig med små barn i hus – her har det vært nedtelling lenge, hihi!

Vi gleder oss! ♥

Håper du har en HERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// Julegavetips? Kjøp boka vår JukseSuperMamma!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...