ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Lag vakre trykksaker til bryllup, konfirmasjon eller dåp! }

Pocpornbokser i gull til dessertbord / kakebordPå bloggen har jeg etterhvert delt en del ulike trykksaker og maler til nedlasting. Dermed tenkte jeg det kunne være fint å dele litt av dette nå som mange planlegger konfirmasjon, og selvsagt også bryllup og dåp. Hva med å lage vakre popcornbegre til dessertbordet? Selv elsker jeg å hente inn personlige elementer overalt i en feiring, og da passer det selvsagt perfekt med popcornbegre som matcher stil og fargevalg ♥

Her har jeg brettet noen popcornbegre på stett av gull kartong fra søstrene grene – hva synes du?

HER finner du mal, dette er ikke mitt design }

Søte rosa blonde-popcornbokser - perfekt til bryllup, konfirmasjon eller dåp!

Jeg har også andre typer popcornbegre liggende ute, både mønster/mal og egne design – som feks disse jeg designet med vakkert vintage blondemotiv. Denne kolleksjonen var med på dessertbordet jeg designet da BAKE gjorde en reportasje om dessertbord/ToneroseDesign (kjempestas!) Bildedryss fra dette dessertbordet finner du HER, gratis nedlasting av disse popcornbegrene HER.

På forsiden finner du alle gratis nedlastinger samlet, om du scroller litt nedover. HER er direktelink ♥ Klikk på ønsket bilde for å sendes videre til nedlasting.

Enjoy!

…husk å starte tidlig med trykksaker, så slipper du stress rett før selskapet!

Ønsker deg en strålende dag ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0