{ Ukeplanlegger // JukseSuperMamma // Gratis nedlasting }

gratis ukeplanlegger

Noe jeg veldig gjerne gjør er å lage ukeplan for middager og matinnkjøp – det går litt i rykk og napp hvor flink jeg er til å få gjort dette, men når jeg gjør det setter jeg SÅ stor pris på at jeg har gjort det. Det gir en utrolig mye enklere hverdag! ♥ (og sparer penger!)

Ukeplanlegging, og gjerne også å lage stooooore porsjoner med middager innimellom synes jeg er kjempedeilig – da har jeg ferdig middag i fryseren til travle dager. Perfekt!

I forbindelse med den splitter nye boka vår JukseSuperMamma har jeg designet en ukeplanlegger – denne deler jeg på bloggen slik at DU kan bruke den om du har lyst! Print gjerne ut flere når du først skriver ut, bruk vanlig ark og klipp i to. Da er du klar for mange uker fremover!

Gratis nedlasting til privat bruk, enjoy! ♥

UKEPLANLEGGER JukseSuperMamma A4

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...