ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ukeplanlegger // JukseSuperMamma // Gratis nedlasting }

gratis ukeplanlegger

Noe jeg veldig gjerne gjør er å lage ukeplan for middager og matinnkjøp – det går litt i rykk og napp hvor flink jeg er til å få gjort dette, men når jeg gjør det setter jeg SÅ stor pris på at jeg har gjort det. Det gir en utrolig mye enklere hverdag! ♥ (og sparer penger!)

Ukeplanlegging, og gjerne også å lage stooooore porsjoner med middager innimellom synes jeg er kjempedeilig – da har jeg ferdig middag i fryseren til travle dager. Perfekt!

I forbindelse med den splitter nye boka vår JukseSuperMamma har jeg designet en ukeplanlegger – denne deler jeg på bloggen slik at DU kan bruke den om du har lyst! Print gjerne ut flere når du først skriver ut, bruk vanlig ark og klipp i to. Da er du klar for mange uker fremover!

Gratis nedlasting til privat bruk, enjoy! ♥

UKEPLANLEGGER JukseSuperMamma A4

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0