ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Urter i hagen // Tips }

KL5A9805-kopier-copy2

Her koser vi oss med å pusle på i kjøkkenhagen – blant favorittene er definitivt krydderurter!

Som du ser på bildet elsker Lukas å knaske på litt gressløk, og begge småtassene er utrolig glade i kruspersille. Herlig!

En annen favoritt er oregano, når vi lager kjøttdeig og spaghetti har jeg oppi massevis med oregano.

KL5A9805-kopier-copybw-2

Hvilke krydderurter hr du i hagen?

Jeg er på jakt etter løpstikke, men har ikke klart å oppspore det enda. Noen som har tips?? (bor i Modum, evt Drammen el) Jeg plantet det i forrige hagen, og har veldig lyst på det her også! =) Ellers blir det nok flere urter i hagen også, men veldig fornøyd med de vi har sålangt iallefall – og det er jo en god start ♥

Når det kommer til urter pleier jeg å kjøpe ferdige planter på hagesenter eller matbutikken, så deler jeg den bare opp i mange småplanter og planter rett ut i kjøkkenhagen. Plantene henger med hodet en del dager i starten (la de få god tid på seg før du tror de ikke har klart seg!) men plutselig er de så friske og fine – og vokser seg store og frodige! Utrolig lettvint og effektfullt, herlig! Gressløk og oregano er flerårig, så den kommer igjen år etter år. Det sammer gjelder løpstikka om jeg klarer å få tak i – husker i forrige hagen vår ble den diiiiiiger, type halvannen meter høy, haha!

Ønsker deg en herlig dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0