{ Urter i hagen // Tips }

KL5A9805-kopier-copy2

Her koser vi oss med å pusle på i kjøkkenhagen – blant favorittene er definitivt krydderurter!

Som du ser på bildet elsker Lukas å knaske på litt gressløk, og begge småtassene er utrolig glade i kruspersille. Herlig!

En annen favoritt er oregano, når vi lager kjøttdeig og spaghetti har jeg oppi massevis med oregano.

KL5A9805-kopier-copybw-2

Hvilke krydderurter hr du i hagen?

Jeg er på jakt etter løpstikke, men har ikke klart å oppspore det enda. Noen som har tips?? (bor i Modum, evt Drammen el) Jeg plantet det i forrige hagen, og har veldig lyst på det her også! =) Ellers blir det nok flere urter i hagen også, men veldig fornøyd med de vi har sålangt iallefall – og det er jo en god start ♥

Når det kommer til urter pleier jeg å kjøpe ferdige planter på hagesenter eller matbutikken, så deler jeg den bare opp i mange småplanter og planter rett ut i kjøkkenhagen. Plantene henger med hodet en del dager i starten (la de få god tid på seg før du tror de ikke har klart seg!) men plutselig er de så friske og fine – og vokser seg store og frodige! Utrolig lettvint og effektfullt, herlig! Gressløk og oregano er flerårig, så den kommer igjen år etter år. Det sammer gjelder løpstikka om jeg klarer å få tak i – husker i forrige hagen vår ble den diiiiiiger, type halvannen meter høy, haha!

Ønsker deg en herlig dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...