{ Inspirasjon dessertbord til barnedåp eller babyshower }

Lite dessertbord / kakebord i lyseblått

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da jeg var på åpningsfesten til FestFabrikken i Brevik “pimpet” jeg utstillingsvinduet litt – kjempegøy! Jeg brukte masse av de herlige produktetene til FestFabrikken, og laget babytema over utstilllingen. De selger disse supersøte silikonformene til marsipanbabyer, dermed tenkte jeg det passet perfekt med babystash! Forhåpentlig kan vinduet være til inspirasjon til noen som planlegger barnedåp, babyshower, navnefest, barnevelsignelse etc ♥  Jeg har brukt søte glassflasker ifra matbutikken (nestlee, babyjuice) søte cupcakes i prikkete former ifra FF, med hvite marsipanlokk – og søt lyseblå marsipanpynt laget jeg med denne forma. Nusselige små brownies med lyseblått marsipanlokk, laget ved å bruke baby-stil-ustikkere ifra FF, cakepops har jeg laget ved å bruke lyseblå og hvite stripete papirsugerør FF, hvit candymelts ifra FF, og cakepops’a plasserte jeg i pappkopper ifra FF. Pops’a pyntet jeg med blomster av marsipan, og nusselig mini-perle-strøssel ifra DrOetker. Midt i ustillingsvinduet plasserte jeg en nusselig liten kake, trukket med ekstra hvit maripan. Rundt kaka har jeg preget diamentmønster, med en vakker sukkerperle i hvert kryss. På toppen av kaka, et lite lyseblått pledd av marsipan, teppet har jeg preget mønster i ved å bruke dette mønsterkjevlet ifra FF. Og såklart denne forma til å lage lille babyen, lille prinsen har også fått en langlue på – denne har jeg modelert av ekstra hvit marsipan. Søte cupcakes i herlige tekopp-former ifra FF, pyntet med melisglasur og søte blomster av lyseblå marsipan. Stripete blå&hvite pappkrus ifra FF brukte jeg til popcornbegre. Popcornbegrene og flaskene har fått søte merkelapper på, jeg hadde med mange flere merkelapper – men disse rakk jeg visst jeg ikke få plassert utover! hihi.

Jeg håper dagens bilde var til inspirasjon – spør om du lurer på noe! ♥  Ønsker du å handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign.

Ønsker deg en vidunderlig dag! Her hos meg står det kakedekorering på tapetet ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...