{ Være med i JukseSuperMamma-boka? }

KL5A3662 2 kopier copy copy FIRKANTA copy 3

Jeg håper du har en DEILIG dag ♥

Her hos meg går det i boka JukseSuperMamma sammen med tvillingsøstra mi for øyeblikket – og i morgen er det duket for kakekurs, jeg GLEDER meg ♥ I boka blir det et “tips-fra-bloggerne”-kapittel, og dermed lurer vi på hvem som er DIN favorittblogger? Hvem ville du veldig gjerne fått tips ifra til mammalivet? Send en mail på ToneroseDesign@gmail.com – eller legg igjen en kommentar på instagram eller facebook – så har vi gjerne med tips ifra akkurat din favoritt i boka ♥

Vi vil også gjerne høre ifra deg om hva DINE beste tips til mammalivet er – alt fra svangerskap, barseltid, småbarnsmammaliv – og mammalivet generelt ♥ Hva ville du fortalt deg selv i dag, om du kunne pratet med en tidligere versjon av deg selv som ikke hadde fått barn enda? Eller om du har herlige tips småslitne supermammer – de aller beste tipsene kommer på trykk ♥ Det samme gjelder herlige bilder av mammalivet, har du et (eller flere) bilder du tror kunne passe midt i blinken blir vi kjempeglade for å se – det/de beste bildet kommer også på trykk! (både fine og humoristiske bilder er perfekt!)

Vi gleder oss STORT til å høre ifra dere – hjertelig tusen takk til DEG ♥

I dag blir det lørdagskos sammen med familien videre her – herlig! Gutta våre ELSKER lørdager – og det gjør vi også ♥ Håper du også har en STRÅLENDE lørdag!

✭ l y k k e ✭

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...