{ Vakre Monica // bloggendring }

KL5A5917  bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Jeg håper du har hatt en HERLIG dag! ♥ Dagens bilde er av vakre Monica som jeg var så heldig å få fotografere – FOR et herlig brudepar! Hjertelig tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres ♥

Denne uka er bittebittebittelitt fullstappet, beklager til de som venter på svar på mail – det kommer etterhvert! Tusen takk for mailen din ♥ Har du vært inne på bloggen min har du kanskje lagt merke til at det er en del endringer på gang, beklager at det er litt kaos for øyeblikket – forhåpentlig blir det bra til slutt! …og ikke minst enklere å navigere rundt her inne, slik at DU kan finne frem til gratis nedlastinger, tips og inspirasjon! Er det noe du ikke finner er det for øyeblikket søkemotor nederst på bloggsiden ♥

Jeg ønsker deg en strålende kveld videre – her hos meg blir det litt nattesjobbing, spennende prosjekt på gang ♥

Happy tirsdagskveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...