Valentines Dag Cupcakes – med lyserosa hjerter i marsipan

IMG_4017 valentines cupcakes hjerter
Velkommen! ♥ I dag vil jeg friste med sjokoladecupcakes til Valentines dag, lyserosa såklart! ♥
valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Da jeg bodde i USA husker jeg godt hvordan Valentines Day ble feiret, og det var jo så masse kos! Mye mer klemming, gode ord, omsorg, søtsaker og glede – jeg syntes det var helt topp jeg! hihi. Det var ikke bare en “kjæreste-greie” – men unga gav hverandre søte kort, og kanskje en småkake eller lignenede, og de voksne viste mer varme og omtanke for hverandre denne dagen. Gav hverandre små gaver bare for å gjøre en annen glad! ♥  Mulig det bare var der jeg bodde/de jeg omgikk, men det er altså min personlige oppfatning – jeg synes denne dagen var super!
Oppdatering: gratis cupcakewrappere og skilt finner du HER
IMG_40072 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Her hjemme er det derimot ikke så vanlig å gjøre noe særlig annerledes denne dagen, men jeg synes det er helt toppen om noen tar seg bryet med å glede noen litt ekstra akkurat denne dagen. Hvorfor ikke? Er det ikke bare perfekt å ha en “grunn” til å skjemme noen bort litt ekstra? ♥
IMG_40152 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Anyways, jeg har iallefall designet noen valentines dag cupcake wrappere – og pyntet noen cupcakes med hjerter i anledning Valentines Dag!
IMG_4004 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Rødt er vel strengt tatt egentlig kjærlighetens farge, men jeg synes jo lyserosa er bare supersøtt… Dermed ble det lyserosa pynt og wrappere! Og det passer jo det også, ikke sant?
IMG_4018 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
I morgen tenkte jeg å legge ut trinn-for-trinn hvordan jeg lager disse små hjerene av marsipan, om du har lyst til å lage slike cupcakes selv!
IMG_40102 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Hva med å ha med en (eller flere, hihi) cupcake på lunsjavtalen på tirsdag? Eller kanskje til gjengen på jobben? ♥
IMG_40132 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Å pynte cupcakes med hjerter og bittesmå lyserosa perler kunne også vært søtt i et bryllup…
IMG_4022 valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥
IMG_4017 komp valentines dag cupcakes marsipan hjerter
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min! ♥ Stor klem fra meg til DEG!

21 Comments

 • Tonerose on February 14, 2012

  Hei Anonym,

  Ja – jeg skjønner desverre hva du mener – photoshop er LITT overveldende i starten. Da jeg først begynte å bruke det var jeg LITT frustrert da jeg ikke engang fikk til å klippe et bilde.. GRMFGH. :o) Men, det er som du sier – øvelse gjør mester. Forsøk å søke på youtube, der ligger det mange flotte trinn-for-trinn videor av fremgangsmåter på ting.

  Men sånn i første runde jobber man i lag/layers i photoshop, og fordelen med dette er at du kan gjøre ulike ting i hvert lag, deretter stokke om på laga om du vil at noe skal ligge bak istedenfor foran etc. VELDIG spennende å jobbe med etterhvert, men en smule frustrerende i starten – syntes iallefall jeg. :o)

  Her mener jeg at jeg har brukt wilton 2D tipp – synes den gir så søt vintage/blonde-effekt!

  Stor klem!

 • Anonymous on February 14, 2012

  Har nå prøvd photoshop, og det var virkelig ikke bare å skjønne seg på.. skkønte ikke noe – hvordan legge inn tekst f.eks og sånn ramme rundt teksten du har å sånn.. men, man lære vel om man prøver :p

  Hvilken sprøyte tipp bruker du når du dekorerer cupcakes som du har gjort her – “bærre lækkert” =)

 • Tonerose on February 12, 2012

  Hei igjen Anonym,

  Det er flere som har spurt etter et trinn-for-trinn innlegg om hvordan lage wrappers, jeg skal se om jeg får laget det etterhvert. Men ja, det enkleste i første runde er å bruke en av wrapperne som jeg har lagt ut som mal, og tegne rundt – deretter klippe ut i ønsket scrapbookpapir. Men jeg kan se om jeg legger ut et par ensfarge, evt pluss kun ramme etterhvert!

  Jeg skriver at man skal justere størrelsen på bildet til 21cm bredt (bredden på a4 ark) og da mener jg ikke KUN lengden, men justere hele bildet slik at bredden blir 21 cm. da justeres høyden til riktig automatisk. Forholdet skal være likt! :o)

  Jeg har den malen jeg har laget på wrapperne, som jeg bruker når jeg lager flere. Så fjerner jeg innholdet og legger til det jeg ønsker. Du kan også lage i word, men i photoshop har man mye større frihet til å kunne lage akkurat det man vil. Samt at dt er ikke alle justeringer det er så enkelt å ha kontroll over i word som i photoshop. Så jeg anbefaler uten tvil photoshop!

  Men, det er litt annet å sette seg inn i enn word da.

  Stor klem!

 • Anonymous on February 9, 2012

  Vet ikke helt hvilke farger jeg tenkte på – du ser jo ut til å være glad i rosa, hehe, som f.eks kan brukes i jente barnedåp eller bursdager, men kanskje også en guttefarge, blå?! Hadde vært artig å skrive inn tekst på dem selv og printe ut, og det burde man vel klare i word om man limer inn en wrappers der. Drar du de forresten noe ut i bredden/høyden? eller er det bare i lengden? hvor høy har du den i høyden? Kan jo også legge farget papir i printeren ja, men da må bare kanten være markert med svart eller noe da, om du legger ut en sånn.. eller så kan jeg jo selvfølgelig printe ut en av dine og bruke som mal og tegne på kartong selv.. =)
  Men hvordan lager du de i photoshop? tegner du de opp selv, eller er det en ferdig “figur” du drar i den formen du vil ha? jeg kjenner vel noen som kanskje har programmet – kanskje det må testes ut :p

 • Tonerose on February 9, 2012

  Hei Anonym,

  Så koselig at du likte cupcakes’a!! :o)

  Om du ikke har photoshop, er det lekkert å klippe til wrappere av søte scrapbook-kartonger evt! Kan se om jeg får laget noen ensfargede jeg kan blogge etterhvert. Evt kan du printe ut på farget kartong også. Om jeg skal lage ensfargede etterhvert, er den en spesiell farge du tenkte på?

  Stor klem!

 • Anonymous on February 9, 2012

  Har prøvd en av cupcakesoppskriftene dine som jeg fant her inne – supergode! Må bare si du er skikkelig flink og kreativ! Blir så inspirert av cupcakewrappers’ene, men jeg her ikke fotoshop, du kunne ikke tenkt deg å legge uten noen ensgargede, uten tekst, så man kan skrive tekst selv.. ?! =)

 • Tonerose on February 9, 2012

  Hei Vibecke,

  Åh – SÅ koselig!! Snille deg! ♥ Hjertelig takk for det!! Så stas at du titter innom hver dag!! :o)

  Ønsker deg en HERLIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 9, 2012

  Hei Linda,

  Hjertelig takk for så gode ord!! ♥

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 9, 2012

  Hei Laila,

  SÅ koselig!! ♥ Hihi, ser du fant fremgangsmåten – så bra!!

  Tusen takk for det, håper du får en nydelig dag du også!!

  stor klem!

 • Tonerose on February 9, 2012

  Hei Helene,

  Så koselig at du fant veien inn hit – og ikke minst at du har lyst itl å komme tilbake!! ♥ Hjertelig takk for gode ord! :o)

  Så kosleig at du har lyst til å lage slike til din kjære – det blir garantert suksess ♥ Kos dere!!

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 9, 2012

  Heisann A-H,

  Tusen takk for det! ♥ Ja, ikke sant? burde jo bare være herlig det!! :o)

  Åh, så moro at du har laget popcornbokser til bursdagsfeiring! Tipper de kommer til å bli en stor hit!! ♥ Bare koselig, glad du fant frem til merkelapp-fremgangsmåten her inne! Hvordan blir stilen på selskapet? tema/farger? moro!!

  Ja, de sommerfuglene er nok de jeg bruker aller mest i nesten alle sammenhenger.. Pleier å snike seg med ei litta sommerfugl på nesten hver eneste kake jeg lager.. hihi! Jepp, det r utstikker med preger i ett. Mener de kommer fra PME og er et sett på tre stk. :o)

  Ønsker deg en herlig dag, og kos deg med bursdagsforberedelser!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 9, 2012

  God morgen Grønsdal Gård,

  Så koselig at du likte cupcakes’a!! ♥ Høres topp ut, disse er knallgode – kos dere!

  Tusen takk for det, håper du også får en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 9, 2012

  Hei Kari,

  hihi, så søt du er!! ♥ Hjertelig takk for det! Åh, så bra du fant de! Det blir gøy ja! :o) Moro!!

  Tusen takk for det, håper dere får en deilig dag!

  Stor klem!

 • Vibecke on February 8, 2012

  Så nydelig 🙂 Du er kjempe flink! Må innom hver dag for å se hva spennende du har laget, og blir alltid like imponert!! Klem

 • linda on February 8, 2012

  utrolig mye fint du lager, blir helt imponert=) kjempemoro å se på=D

 • Else on February 8, 2012

  Mums de ser vel nok lækker ud men bestemt også flotte .Knus og forsat rigtig dejlig dag Else

 • Min Vinterverden - Laila i Noatunet on February 8, 2012

  Namnam! JEG fikk iallfall lyst til å lage cupcakes til noen til valentines! ♥ Har du lagt ut oppskrift på hvordan du lager de beholderene dine? *må lete*

  Ha en nydelig dag!

 • Helene on February 8, 2012

  Så koselig og kreativ blogg du har! Fant deg ved en tilfeldighet i går, og kommer helt klart tilbake. Lekre muffins – jeg ble inspirert til å lage noe tilsvarende selv, til mine kjære :)))

 • A-H on February 8, 2012

  Så skjønne:) Helt enig med deg, supert med en dag vi kan tenke litt ekstra på hverandre;)

  Gleder meg til å se framgangmåte på hjerter. Og så lurer jeg på dise sommerfuglene som du har pyntet på div.kaker? Er det er utstikker som kan kjøpes?

  I går klippet og brettet jeg popcornbeger som skal brukes i bursdagen til 9 åringen min om en uke! Supersøte!! Ble så glad når du hadde lagt ut fremgangsmåte på etikettene også!!

  Ha en fin dag:)

 • Grønsdal Gård on February 8, 2012

  God morgen!
  Disse såg jo virkelig lekre ut. Nam! Kanskje det blir baking her i gården også 😉
  Ha en nydelig dag!

 • Roka Design on February 8, 2012

  Need I say anything…??;)
  Kjempe fine:)

  FANT foresten utstikkerne:):):)
  Gleder meg til de kommer:)

  Ønsker deg en deilig dag Tone:)
  Klem fra meg

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...