{ valentines dag // inspirasjon // reblogging // lunchbord }

valentines dag lunsjbord

Det er ikke så lenge til Valentinesdag nå, dermed tenkte jeg det kunne passe med litt inspirasjon/reblogging for nye lesere ♥ Jeg har tidligere laget dette lunchbordet til valentines dag, fylt med deilig lunch og søte saker ♥

—————————

 Dette var en HERLIG dag, og vi storkoste oss massevis. Det frister allerede til gjentagelse!! ♥ 

IMG_4718
Fargevalget ble lyserosa og svart/mørkebrunt. Det er vel kanskje mer tradisjonelt med rødt og evt rosa, men så glad som jeg er i lyserosa MÅTTE det jo bare bli det! hihi.
IMG_4683
Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon, enten til ValentinesDag – om  du planlegger bryllup eller konfirmasjon, eller bare et lite treff med venninner! ♥
IMG_4731
En rull med lyserosalilla gavepapir med hvite prikker brukte jeg til mye på bordet, jeg liker godt å gjenta det samme flere steder for å “binde” bordet sammen. Da blir det en gjennomført helhet på det hele, synes jeg!
IMG_4721
Salaten var førstevalget hos oss voksne til lunsjen, jeg laget en salat med isbergsalat, ruccola, cherrytomat, avocado, paprika, gulrot, rista pinjekjerner, stekt kyllingfilet i biter – og vannmelon? hmm, tror det var alt! Vannmelonen måtte jeg såklart presse ut noen hjerter av også! hihi.
IMG_4687
Til salaten var det selvfølgelig hjerteforma rundstykker! ♥ Disse laget jeg og gutta dagen før – om du vil lage slike kjevler du bare rundstykkedeigen flat, og presser ut hjerter med pepperkakeutstikker. Så steker du på vanlig måte! Jeg synes det er en nusselig detalj, og jammen raskere enn å trille boller.
IMG_4724
Til unga laget jeg hjerteforma brødskiver med smør og servelat – jeg har skrevet et innlegg om fremgangsmåte HER om du er interessert. Dette var stor suksess hos de små gutta mine! ♥
IMG_4691
Jeg skjærte skiver av vannmelon som jeg deretter presset ut små hjerter av.
IMG_4662
Friskt og godt – også syntes jeg det passet perfekt til Valentines Dag! Melon egner seg også fint til å feste på pinne (feks grillspyd) – melonpinner er ypperlig til barnebursdag!
IMG_4664
…og friske jordbær følte jeg at hørte med!
IMG_4659
Et par glasskrukker fylte jeg med frokostblanding, en med Cheerios og en med Coco puffs. Dermed kunne de som ville det få frokostblanding isteden!
IMG_4676
Melk til frokostblandingen – i en søt glassflaske! Denne flaska er kjøpt på Kremmerhuset, og er egentlig beregnet til tøymykner. Synes den er så søt! En liten stripe av gavepapiret fikk plass rundt flaska – festet med dobbeltsidig teip.
IMG_4679
Et annet alternativ til lunsjen var også yoghurt og muslii – lagt lagvis i små glasskrukker. Jeg har litt dilla på dessert etc i slike små glass, det er så dekorativt og så praktisk. Og ikke minst supersøtt! ♥
IMG_4704 komp
Av søtsaker på bordet var det sjokolademousse og cupcakes – sjokolade såklart! hihi. Ja, og litt lyserosa godteri (glasskrukkene på hver side bak)
IMG_4673
Sjokoladecupcakes’a pyntet jeg med wrappere jeg designet i photoshop, jeg har lagt de ut til gratis nedlasting HER om du ønsker å lage slike selv. Vær så god! ♥
IMG_4671
Et par cupcakes plasserte jeg på små stettefat jeg har brettet av grov glossy hvit kartong, mal på disse – samt fremgangsmåte kommer etterhvert!
IMG_4665
Popcornbegrene har jeg også laget av hvit glossy kartong, og mal på disse kommer også snart håper jeg ♥ En annen type popcornbegre har jeg lagt ut mal+fremgangsmåte på HER.
IMG_4667
Sjokolademelk, jordbærmelk og vanlig melk fikk også plass på bordet. Søte sugerør setter prikken over i’en! (finnes hos FestFabrikken.no – kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)
IMG_4656
…og til de voksne var det te! (eller for sånne som meg, så var det begge deler.. hihi. Hvem elsker vel ikke sjokolademelk??) Jeg pyntet teposene litt, om du vil lese litt mer om hvordan jeg laget de kan du klikke HER.
IMG_4715
Når det kommer til pynten på lunsjbordet, stilte jeg opp et par søyler midt på bordet – og la en glassplate over.
IMG_4727
På glassplaten fikk en søt sovende engel plass!
IMG_4722
På søylene var det også et par søte engler…
IMG_4685
– og på hver side av bordet plasserte jeg en sovende engel. Syntes det passet med engler på dette bordet ♥
IMG_4717
Jeg laget et enkelt banner i word, og printet ut på hvit kartong. Størrelsen på bokstavene er a5størrelse, og jeg teipet fast arkene til et svart silkebånd. Så knøt jeg en sløyfe i hver ende og festet banneret til bakgrunnen med dobbeltsidig teip.
IMG_4694 lunsjbord komp
Det var det hele! Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper du får en MAGISK dag!!
Stor klem fra meg ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...