ValentinesDag Kjekspynting & Kortlaging Gutteparty!

IMG_3543

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var vi så heldige å få besøk av min herlige storesøster og hennes to skjønne gutter (på alder med gutta mine, littegrann mindre) – og da bestemte jeg meg plutselig for å gjøre litt mer ut av playdaten to dager i forveien. Nemlig et ValentinesDag Kjekspynting & Kortlaging Gutteparty! SÅÅ gøy!! Gutta er ikke store, 3 år og mindre – men jeg skal SI det ble suksess!!

Flere bilder kommer forhåpenlig om ikke lenge ♥

Jeg håper du får en fortryllende mandag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • anette on February 11, 2013

  hei Tone:) blir kjempespennende å se hva du finner på-gleder meg! 😀

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hjertelig tusen takk for dine herlige kommentarer Anette, setter stor pris på de! =) Så koselig Anette, gutta storkoste seg virkelig – kjempegøy!

   Stor klem!

Leave a Reply