{ vår i hagen // planlegging kjøkkenhage }

KL5A2470

Jeg håper du har en HERLIG dag!

Her er jeg igang med å planlegge litt haging, eller dvs småtassene og jeg er!


KL5A2447

I år blir det kjøkkenhage!

Jeg har laget dette tidligere også, men nå har vi selvsagt flyttet fra alt. De siste årene har det vært helt enkelt i kjøkkenhagen, men det å kunne gå ut og plukke inn salat til middagen og feks masse frisk oregano til tomatsausen er jo bare helt fantastisk! Så selv om vi flere år har hatt liten grønnsakshage har vi elsket det ♥ Og spesielt småtassene!

KL5A2442

I år blir det litt større kjøkkenhage, men vi starter forholdsvis forsiktig uansett. Det er jo gjerne litt jobb å starte opp, så greit å gjøre det litt enkelt så det faktisk blir gjennomført. Og ikke minst synes jeg haging er terapi – gleder meg til det begynner å spire og gro der ute. Gutta har VELDIG mange ønsker om hva de har lyst til å ha i kjøkkenhagen, så får vi se hva vi klarer å få til! ♥

rosa kjøkkenhage

Jeg har kjøpt inn flere pallekarmer, lettvint og enkel måte å lage grønnsakshage på. Det tar litt ekstra tid, men jeg er igang med å male alle karmene – satser på at de varer litt lengre enn ubehandlet da! Jeg spurte mannen min om det spilte noen rolle for han hvilken farge jeg malte i – men han sa at det var heeeelt opp til meg. Så da blei det selvsagt rosa, haha!

Vi har noen pallekarmer fra tidligere år også, disse får omsider et strøk eller to med maling også ♥

KL5A2479

…to be continued!

Ønsker deg en fortsatt herlig dag!

Stor klem ♥

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...