Vårlig Kakebord i herlige pastellfarger {Bildedryss}

vårlig kakebord i herlige pastellfarger IMG_7506
Velkommen! I dag kommer et bildedryss a kakebordet jeg laget istand til bursdagsfeiring her hjemme, jeg håper det er til inspirasjon! Jeg valgte å lage bordet i duse pastellfarger, jeg tenkte det kunne være søtt nå på våren. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese om hva jeg laget/hvordan jeg laget det…

IMG_7515 komp
Bursdagsfeiringen var siste dagen i påsken, dermed tenkte jeg det passet å ha litt påske-stil på det. Dermed brukte jeg et supersøtt gavepapir til bakgrunnen, som var gult med små hvite hjerter på.
IMG_7496
Banneret laget jeg med små påskeegg, men forholdsvis nøytrale. Og såklart i mange pastellfarger! Banneret printet jeg ut på hvit kartong, og festet med teip til hvitt silkebånd. I hver ende knøt jeg selvfølgelig en sløyfe av silkebåndet.
IMG_7405
På bordet plasserte jeg litt forskjellig, og siden det var så mange farger i fargepaletten tenkte jeg det passet godt å plassere to små fat med oppkutta frukt der også. Deilig for både store og små!
IMG_7406
…forresten noen som ser at jeg har presset ut noen små harepuser av melonen? hihi. Gutta fikk litt playdoughutstyr av påskeharen, og der var det også en liten harepus-ustikker – den måtte såklart mamma’n teste ut litt også. hihi!
IMG_7474
Litt dessert i glass hører med, her har jeg laget sjokolade og vanilje, samt noen glass med mandelkjernepudding. Det er jo SÅ godt! Og mandelkjernepudding passet perfekt i fargen til påskebordet ♥
IMG_7475
Glassene er babymat-middagsglass, og de pastellfargede skjeene har jeg kjøpt på Søstrene Grene for dere som lurer på det! Jeg synes det er så herlig med slike dessertglass – man kan plassere akkurat det man vil oppi, det er enkelt å lage istand, og det ser supernusselig ut! …og dessuten er de perfekte porsjonstørrelser. Kan det bli bedre?
IMG_7433
I tråd med litt påsketema plasserte jeg noen sjokoladeegg i små hvite eggeglass. Mmmmm….!! Du vet, slike som er fylt med sjokolademelkekrem inni? Hva passer vel bedre? hihi.
IMG_7411
De supersøte eggekartongene som disse sjokoladeeggene kommer i brukte jeg selvfølgelig også på bordet! Superkjekt å ha så bred fargepalett, da passer det meste! hihi. I de små eggekartongene plasserte jeg mini cupcakes, disse har jeg bakt i små terrakottapotter. Vårlig! Blomstene har jeg laget av marsipan, og “jorda” er raspet mørke kokesjokolade.
IMG_7444
Jeg plasserte også en annen eggkartong på bordet, en som har vært fylt med vanlige egg. Rosa, såklart! hihi.
IMG_7437
Denne eggekartongen plasserte jeg midt på bordet, og satt cupcakes oppi den. Herlig! Jeg fjernet alle merkelappene på de, og i midten inni plasserte jeg en lapp jeg laget i photoshop – med teksten God påske!
IMG_7493
I tillegg til sjokoladecupcakes’a på bordet var det også noen i vanilje, med små sommerfugler på. Dette herlige fatet har jeg kjøpt på Europris, for de som lurer på det! Jeg tredde et lyserosa silkebånd inn i fatet – synes det blir supernusselig.
IMG_7427
Noen bite-size brownies plasserte jeg på et par søte plastfat i lysegult ifra Søstrene Grene. Hver brownie har fått litt pynt av enten en marsipanblomst, eller en marsipansommerfugl.
IMG_7449
Denne gangen dyppet jeg noen jordbær i sjokolade, skal si det var deilig ja! Inspirasjon til dette fikk jeg av en av mine herlige lesere, hjertelig takk Firdevs! ♥
IMG_7466
Jeg laget noen sjokladeegg i anledningen – og fylte de med nougat…. Mmmm! Farlig godt ja! hihi. Trykksakene jeg laget til bordet laget jeg i ulike pastellfarger, og på merkelappene plasserte jeg også noen små påskeegg. Alle merkelappene har jeg punchet ut med en 2inch scallop punch.
IMG_7413 2
Litt ulikt godteri hører såklart med, her er det litt påskeegg med mandler inni. I søte pastellfarger såklart!
IMG_7484
Jeg plasserte også et par glasskrukker med chips på bordet, og ved siden av disse mindre glasskrukke med dip. Mmmmm! Jeg hadde vist ikke tatt noe eget bildet av dette, men du ser såvidt glasskrukke med chips i bakgrunnen på bildet under.
IMG_7443
Marengs i duse pasteller hører med. Jeg liker å plassere godteri i glasskrukker, jeg synes det ser mer fristende ut da!
IMG_7461
Litt ulikt smått påskegodteri plasserte jeg i små lysegrønne bøtter – med små merkelapper på såklart!
IMG_7477
Noen oreokjeks fikk også plass på bordet, disse har jeg pyntet med litt ferskefarget silkebånd. Enklere kan det nesten ikke bli!
IMG_7445
Har man litt bedre tid, og ønsker å lage noe hjemmelaget – er det perfekt å knyte smalt silkebånd rundt hjemmelagede kjeks også – som feks chocolate chip cookies. Mmmmm!
IMG_7460
Deilige franske makroner, disse laget jeg med nougatfyll. I herlige pastellfarger såklart! Stettefatet er ifra Sparkjøp (!)
IMG_7452
….og sjokolademelk i glassflasker hører også med. Synes det er SÅ godt, og ikke minst er de supersøte på kakebordet! De rosa- og hvitstripete papirsugerørene har jeg kjøpt på www.ebay.com.
IMG_7454
Trykksaker i pastellfarger såklart! Merkelappene og etikettene har jeg laget i photoshop – kan godt lage et eget innlegg med trykksakene jeg laget til dette kakebordet, om det er noen som har lyst på! Ser for meg at denne fargepaletten ville vært supersøtt til en barnebursdag også – masssse farger! ♥
IMG_7417
Popcornbegrene designet jeg såklart i samme stil! Synes det er herlig å hente inn samme detaljene flere steder, da blir det en nydelig helhet over kakebordet! Disse eskene har jeg brettet av tykk hvit kartong, lover å få lagt ut mal på disse straks! Kanskje i morgen? Jeg har tidligere lagt ut fremgangsmåte + mal på rette popcornbokser, de finner du her.
IMG_7456
Da jeg spurte mannen min hva han ville ha på kakebordet var svaret boller – så da måtte det såklart bli det! Deilig med litt gjærbakst, det faller alltid i smak.
IMG_7494
Bursdagskaka ble denne gangen en banankake med sjokolade og valnøtter – tung og søt, men kjempegod! Gøy å variere litt, jeg føler iallefall selv at man gjerne går seg litt “fast” og det blir gjerne de samme oppskriftene hver gang. Men det er jo gjerne fordi de er så gode da! ♥ Uansett, gøy å prøve litt nytt innimellom! Om du vil lese litt om hvordan jeg laget kaka kan du klikke her.
IMG_7489
Det var det hele for i dag, jeg håper kakebordet var til inspirasjon! Spør om det er noe du lurer på ♥
vårlig kakebord i herlige pastellfarger IMG_7506 2
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – det setter jeg stor pris på! ♥ Jeg håper dagen din blir PERFEKT!!
Stor klem fra meg til DEG! ♥

31 Comments

 • Heidi on April 3, 2013

  Jeg er overimponert, for et fantastisk bord og for en kreativitet 🙂

 • Sassa on April 30, 2012

  wow!!! jeg ble helt satt ut. sååå fint. du er virkelig kreativ.
  skal ta frem dette ved neste barnebursdag.

  🙂

 • linda on April 23, 2012

  Hei:-) blir helt overveldet av å se på bildene av alt du lager,du er fantastisk flink!! Lager du kaker og slikt for andre og evt hvor mye tar du for det:-D kjempefin blogg altså<3

 • reidun on April 21, 2012

  Det va kjempe fint ordnet til så koselig du gjør det =0))
  E kjempe artig med all inspirasjon,du e kjempe dyktig og kreativ =0))
  Klemz

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Charlott,

  HJERTELIG takk!! :o)

  Tusen takk for det, håper du også får en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Nina Lovise,

  Hjertelig takk søta! :o) Nope, jeg er utdannet optiker. Men akkurat nå er jeg hjemme med småtassene mine da!

  jeg håper du får en nydelig lørdag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei ELisabeth,

  Ja – ikke sant! trenger ikke være avansert for at det skal bli lekkert! hihi. Gjelder bare å tenke riktig! :o)

  Mhmm, til konfirmasjon er det PERFEKT med et fargekoordinert kakebord! Kos deg masse med forberedelser, det er bare herlig å starte tidlig!

  Håper du har en herlig helg!

  Stor kleM!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Anette,

  Hjertelig takk!! SÅ koselig å lese at du blir glad av å titte innom bloggen min!! :o)

  Mhmm, samme her!! hihi. Det er så lekkert! De glassfata/kuplene jeg har kjøpt et ett lite ett (typisk til en cupcake) ifra Panduro, og det sølvfatet med glasskuppel i fra Europris. De er ikke direkte superrimelige akkurat, men jeg har nå kjøpt de.. Synes de gjør seg så veldig! Elleers har jeg sett at de har løse glasskupler (?) på søstrene grene, har du lekkert fat fra før kan du bare sette på en slik! :o)

  Jeg håper du har en herlig lørdag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Mine-Puslerier,

  Så gøy at du bruker bloggen til inspirsajon til bursdagsfeiring i helga!

  Kos deg masse med forberedelsene til bursdagsfeiring, håper du finner noe du liker her inne!! :o)

  Nope, jeg fyller ingenting inni – setter de bare på en bakepapirkledd plate inni ovnen. Fungerer supert! Men jeg legger pottene i vann før steking/fylling.

  Kos deg i helga!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Margareth,

  hjertelig takk for så gode ord!! Snille deg!! :o)

  Anytime! :o) Stas at du blir inspirert til å lage noe liknende selv!

  Håper du får en herlig lørdag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Cecielie G,

  Hmm, ja det er kanskje noe så kom være gøy å lese? Skal gjøre det neste gang jeg kommer over noe lurt!! Siste gullfunn var dettte stettefatet ifra Europris – de hadde det der sist jeg var innom også – så løp og kjøp! hihi. Det koster LITT mer enn teskjeene da.. :o)

  Det går med litt tid ja.. hihi. Kanskje jeg etterhvert skulle laget et innlegg om hvordan jeg tenker når jeg planlegger et kakebord? hmm..

  Jeg håper du får en herlig dag!!

  stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Firdevs,

  Såklart! :o) synes det var en kjempeide, så det var det klart jeg måtte prøve meg på! Og det var jo din idè så det er klart jeg ville gi kred’n til deg!! :o)

  Så gøy! Moro med fotballtema!

  Jeg håper du får en NYDELIG dag! Jeg koser meg med dåpsforberedelser i helga jeg da, skjønne nevøen min skal døpes i morgen!

  Håper du får en herlig lørdag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk søta!!

  stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Laila,

  Hjertelig takk!!

  Mhmmm! :o) Løp og kjøp!! jeg synes det er rålekkert, og etter å ha sneket silkebånd gjennom kanten liker jeg det enda bedre! hihi.

  Skjønner jeg godt – går litt i rykk og napp! :o)

  Takk for det, håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Vibecke,

  Hihi, søta! Hjertelig takk!! :o)

  Håper du får en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 21, 2012

  Hei Kaketina,

  Hjertelig takk!! :o) så bra! Koselig at bordet er til inspirasjon! :o)

  Håper du får en herlig lørdag i dag!

  Stor klem!

 • Charlott on April 20, 2012

  Nok et fantastisk bord! Knallfint! 🙂

  God helg til deg og dine.

  Klem

 • Nina Lovise on April 20, 2012

  Herre min så fantastisk flink og kreativ du er, alt du tar på blir til gull! Aldri sett så fine kreasjoner i mitt liv..jobber du med dette eller? God helg 🙂

 • Elisabeth Borgund on April 20, 2012

  Helt utrolig flott 🙂 så mye fint og mye av det så enkelt men som jeg aldri hadde kommet på. Tenker konfirmasjon jeg nå…selv om det er 2 år til 🙂

 • Anonymous on April 20, 2012

  Heihei!:))

  ååå såååå utrolig nyyyydelig 😀 å m så myyyye godt … fantastisk kakebord….blir så gla` hver gang jeg leser bloggen din !:-D
  vet du hvor jeg kan få tak i diverse kakefat og i glass med lokk til en billig penge ..?:)er så dekorativt med lokk på i glass , herlig :))

  klem anette:)

 • Mine-puslerier on April 20, 2012

  Hei! Du lager altså så mye lekkert! Nå sitter jeg faktisk her med bloggen din for å samle inn inspirasjon til bursdagsfeiring til helga! Jeg lurte på en liten ting, tenkte jeg skulle lage cupcakes i terrakotta potter. La du noe i bunn på de, for å tette hullet der?
  Ønsker deg og dine en fin helg!:)

 • Guro on April 20, 2012

  De er jammen heldige de som får komme i selskap hos deg! Lekkert.

 • Villaveien nr 1 on April 20, 2012

  Wow altså:) Er helt stum og finner ikke ord. Dette er det fineste jeg har sett i hele mitt liv.

  Og tusen tusen takk for du deler dette med oss, så kanskje jeg skal prøve å lage noe fint til neste bursdag.

  Jeg er så glad jeg fant bloggen din.

  Klem Margareth

 • Cecilie G on April 20, 2012

  Wow!!
  Utrolig flott. Så gjennomført og detaljert.
  Hvor lang tid bruker du på å lage dette?

  Hvordan planlegger du det?

  Kanksje du kan lage innlegg med “nye kjøp” sånn at nbår du kjøper nye tallekner etc er det bare å spurte ut og kjøpe selv også. Så de skjeene og fatene på Grene for en tid tilbake, tenkte ikke de mulighetene da som du har vist her……

  Utrolig flott og gratulerer med dagen i går.
  Ha en fin dag : )

 • Anonymous on April 20, 2012

  Heisann Tone !
  Såå søtt kakebord med masse fine detaljer (som alltid )
  Ser du har laget sjokolade dekte jordbær mmm 😉 å skrevet en liten hilsen til meg tusen takk for det søte det =)

  Jeg skal bake en kake til en barneselskap om en uke der blir tema fotball hehehe ordentlig guttegreier =)

  Du får ha en riktig god dag med dine små hilsen Firdevs
  Klem <3

 • Lene on April 20, 2012

  For et nydelig kakebord, har ikke ord….Du er bare helt fantastisk flink altså <3 Håper du får en HERLIG dag <3

  Stor klem

 • Fantastisk, som alltid!
  Har du kjøpt det kakefater på europris nå? I så tilfelle må jeg ut og sjekke om de har det her også 😀 Det var lekkert! Og hadde passet perfekt til godisbuffet eller kakebord i bryllupet vårt 😀

  Takk for hilsen inne hos meg!
  Bloggkrise på gang der inne.. Eier ikke bloggmotivasjon.. Men kanskje en dag? 🙂

  Ha en fantastisk helg!
  Klem fra
  Laila Johanne

 • Vibecke on April 20, 2012

  Fantastisk nydelig kakebord! Heldige de som får komme i besøk til deg 🙂
  Ønsker deg en strålende dag 🙂

 • Kaketina on April 20, 2012

  For et nydelig bord 🙂
  Kjempeinspirasjon for meg ved en senere anledning 🙂
  Ha en strålende fredag 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...