Vårstemning på badet ♥

Det har allerede begynt å skli litt ut at bloggen min kun er til hageblogging – så dermed kan jeg jo bare fortsette i samme sporet! hihi. Jeg tar meg selv i å lese litt interiørblogger etc, så hvorfor ikke? Så får dere heller legge igjen en kommentar om dere har en mening i saken. :o)

I dag har jeg gjort litt rent på badet, og da er det så kos å forandre litt der inne samtidig! Jeg synes pastellfarger er å lekkert på denne tiden, akkurat passe vårlig! Tankene mine går iallefall mot sommeren, og man kan jo prøve å glemme litt bort alle kuldegradene og snøen utenfor vinduet.

De store lysestakene har fått lyserosa kubbelys i anledning våren (kun 10,- stk på Nille) Telysestakene er for øyeblikket fylt med telys som dufter lavendel, jeg pleier gjerne ha duftlys eller lignende på badet. Gjerne duftolje i en liten stake med lys under. Men favoritten er selvfølgelig duftende blomster der inne!! Gjerne stående på benken, slik at man kjenner den deilige duften hver eneste gang man vasker hendene etc.

Jeg liker godt å ha masse håndklær på badet – føles litt “hotell-aktig” da. :o) Det henger gjerne et par håndhåndklær på hver knagg også, gjerne et hvitt ett sammen med fargen jeg har ellers på badet. (lysegult til påske, mørkerødt til jul, lilla til advent etc. Men til halloween har jeg svart istedenfor hvitt sammen med de oransje.) Disse håndklærne her er gamle, men jeg synes de er så søte med broderiet og blondene på. ♥

Nå som Bridal Crown-løkene virkelig er slått ut i blomst er den bare helt herlig inne på badet! De dufter fantastisk!! Jeg har kuttet av noen av stilkene på denne pinseliljen og satt i et gammelt sølvplett-fat, som egentlig er til 3stk salt/pepperbøsser. De har fått selskap av en lyserosa pelargoniablomst også,en av mine overvintrede som har kommet med blomst. Synes det er så søtt! Pleier gjerne bruke disse om sommeren, fylle de med roser, erteblomster etc. Herlig! :o) (er forøvrig et annet bruktfunn)

Riktig god helg! ♥

5 Comments

 • Monicas Hage on March 7, 2010

  Koselig bad:)Bridal Crown hadde jeg på trappa mi for første gang i fjor. De kommer nok på plass i år også;) De er nydelige!

 • asbjørg on March 6, 2010

  Hei,hei!
  Har vært vanskelig å finne hagestoff å blogge om hele denne kalde,snørike vinteren,så interiør og annet er helt greit synes nå jeg.
  Men nå aner jeg en vår der fremme,så da blir det straks mer hagestoff i bloggene.Ser at du også er en pellisdame,det er visst mange av oss….!
  God helg!

 • Ninni on March 6, 2010

  Helt greit med interiør så lenge det inkluderer blomster 😉 Så fint du har gjort det på badet, riktig så Tonerosesk var det der 🙂 Bridal Crown er så nydelige, jeg pleier også å ha noen av dem på denne tiden. Duften er bare hlet nydelig! De står på listen min for neste uke, da skal jeg bl.a på ny tur til Plantasjen.

 • josimo on March 6, 2010

  Så yndig og søtt du har ordnet det til.

  Sov godt i natten

 • Blomsterguri on March 5, 2010

  Liker nok litt interiør jeg også, så jeg protesterer ikke 🙂 Ha en god helg!

Leave a Reply