ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Vaskrom // Print // Gratis nedlasting }

Jeg håper du har en DEILIG lørdag!! ♥

Etter at vi flyttet har jeg fått eget vaskerom – DET har jeg virkelig gledet meg til!! Haha, da er man blitt voksen kan du si når man GLEDER seg til å få vaskerom. Men, det er jo så deilig! Etterhvert har jeg lyst til å ordne en del der inne slik at det blir koseligere å pusle på med klesvasken – enten man vil eller ikke går det fort en del timer til klesvask, og da kan det jo like gjerne være trivelig! Det er jo i 99% av tilfellene jeg som er der inne, dermed tenkte jeg å innrede slik at jeg blir glad av å gå inn dit.

Jeg er allerede STORFORNØYD med rommet, og alt vi trenger er allerede på plass ♥ Men det er jo alltid gøy å gjøre det litt eget! Bilder kommer etterhvert når jeg får tid til å få ordnet mer der inne. Men enn så lenge tenkte jeg å dele en printable i tilfelle DU har lyst til å ha en tilsvarende på vaskerommet – synes denne er en fiiiiiin quote når man kanskje er ganske passe lei av å henge opp kledsvask  #241…! ♥

vaskerom printable tonerosedesign komp

Klikk på bildet over så kommer det i større størrelse ♥ Enjoy!

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0