{ Vaskrom // Print // Gratis nedlasting }

Jeg håper du har en DEILIG lørdag!! ♥

Etter at vi flyttet har jeg fått eget vaskerom – DET har jeg virkelig gledet meg til!! Haha, da er man blitt voksen kan du si når man GLEDER seg til å få vaskerom. Men, det er jo så deilig! Etterhvert har jeg lyst til å ordne en del der inne slik at det blir koseligere å pusle på med klesvasken – enten man vil eller ikke går det fort en del timer til klesvask, og da kan det jo like gjerne være trivelig! Det er jo i 99% av tilfellene jeg som er der inne, dermed tenkte jeg å innrede slik at jeg blir glad av å gå inn dit.

Jeg er allerede STORFORNØYD med rommet, og alt vi trenger er allerede på plass ♥ Men det er jo alltid gøy å gjøre det litt eget! Bilder kommer etterhvert når jeg får tid til å få ordnet mer der inne. Men enn så lenge tenkte jeg å dele en printable i tilfelle DU har lyst til å ha en tilsvarende på vaskerommet – synes denne er en fiiiiiin quote når man kanskje er ganske passe lei av å henge opp kledsvask  #241…! ♥

vaskerom printable tonerosedesign komp

Klikk på bildet over så kommer det i større størrelse ♥ Enjoy!

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...