{ Velkommen på boklansering // Instagramtreff }

boklansering JukseSuperMamma KL5A3699komp

Jeg håper du har en helt fantastisk dag!

Selv jobber jeg på spreng med forberedelene til årets happening, og med på laget har jeg så mange herlige damer! ♥ #takknemlig

Kjempegøy at det er så stor interesse rundt eventet, jeg har ikke vanskelig for å forstå hvorfor – hihi! Vi kommer nemlig til å få en knallfin kveld!! ♥ Jeg gleder meg enormt til en fantastisk dag sammen med flotte inspirerende jenter! I disse dager jobber vi med å fylle opp de herlige goodiebagene som alle deltakerne på lanseringen vil få – og tro meg, de blir kjempeflotte!! Herlige Maia er jo RÅ på området ♥ Gleder meg til daglige turer på postkontoret fremover og herlige pakker med innhold til goodiebagene. Det kommer på bloggen så raskt jeg rekker å få knipset bilder, for selvsagt kommer vi til å fortelle om alt det fine vi er så heldige å få fra fantastiske samarbeidspartnere!

Her går det i rekordfart – for jammen er det ikke lenge til lanseringen! Mandag 30.November er den store dagen – du kan lese mer HER. Jeg har også opprettet et facebookevent for oss, det finner du HER. Kjempegøy at flere av dere allerede har begynt å dele bilder i sosiale medier om eventet – det er bare å bruke akkurat hva du vil av bilder fra bloggen ♥ Herlig at dere sprer ordet både på blogg, instagram og facebook – så får enda flere mulighet til å være med!

Gleder meg!

Ønsker deg en fortsatt nydelig dag ♥

Stor klem!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...