{ Velkommen til Åpent hus // POMPdeLUX // søndag 28/2 }

åpent hus 280216

Har du hørt om POMPdeLUX? Søsteren min Vivian har begynt som forhandler, og dermed har hun åpent hus her hos meg søndag 28. Februar – velkommen!

SS16_JPG_NO

Om DU har lyst til å titte innom og se på kolleksjonen er du hjertelig velkommen ♥ Det er åpent hus fra klokka tolv til klokka tre, jeg holder til i Vikersund/Modum. Du finner mer info på Facebook – HER. Meld deg gjerne på om du lurer på å titte innom, så har vi litt formening om hvor mange som kommer ♥

Gleder meg til en fiiin søndag!

IMG_2890 copy

Et par bilder av småtassene med Pomp-klær =)

gmn6

Denne myke hettegenseren og buksa er definitivt en stor favoritt – vi gleder oss til å se den nye kolleksjonen!

vivianelisabethttone

Bilde av meg, tvillingsøstra mi Elisabeth og storesøster Vivian – heldige meg som har verdens beste søstre! =) Hyggelig om du vil titte innom på søndag og se kolleksjonen Vivian forhandler ♥ Jeg gleder meg til en koselig dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...