Velkommen tilbake til hagen min!

Det begynner å bli rimelig mange måneder siden siste innlegget, men jeg begynner så smått å våkne opp fra vinterdvalen min – og det samme gjør heldigvis hagen!! Jeg må ærlig innrømme at jeg synes vinteren har vært veldig lang her hvor vi bor, er først de siste få dagene hvor snøen har startet å slippe taket. Og hvor vidunderlig er det ikke å kunne begynne å ordne litt i hagen, og se små spirer sprette opp gjennom det siste laget av snø/is! Blir spennende å se hvor mange av all løken jeg satte i høst som kommer opp nå. Fra spirene å regne ser det veldig lovende ut!
…da batteriet (eller laderen, ikke godt å si) ikke lenger fungerer til kameraet mitt, legger jeg inn litt bilder fra i sommer – deilig å drømme seg litt bort til varmere dager!

Nå er bloggen min fortinnsvis en hageblogg, derav vinterdvalen min – men jeg har heller ikke vært i form til noe videre blogging de siste månedene.. Vi venter nemlig baby! Jeg har desverre vært veldig plaget med oppkast den siste tiden (er nå 5mnd på vei), og heldigvis har det endelig roet seg. Vidunderlig å endelig kunne gjøre litt igjen!

Dermed har jeg den siste tiden såvidt kommet litt igang med “haging” inne, ute har det vært mye snø.. Har fått sådd litt ulike frø, deriblant…

Erteblomster i fargemix, som dufter og klatrer (som jeg har forelsket meg helt i) Blomstene står ikke så lenge i vase, men det kommer fort nye blomster så det er bare å plukke massevis. De er utrolig skjønne!!
– Lys gul slyngblomkarse
Tomat
Mix av nellik, litt ulike varianter – håper virkelig at noen av de blir store pionliknende, det hadde vært herlig! Et par av de jeg har sådd skal bli ganske høye, så jeg krysser fingrene for at det er slike nelliker jeg virkelig ønsker meg. Har prata med svigermor og svigertante om nettopp dette, håper jeg har fått tak i rette frø! :o) Tenk å kunne plukke seg buketter med de i!

Jeg har dessuten funnet frem de lys rosa pelargoniane mine fra i sommer, som jeg har forsøkt å overvintre – og jepp, det er fremdeles liv i de jeg tok med inn!! Moro! Første gang jeg har forsøkt dette, så det blir spennende å se om de kommer i blomst etterhvert.

Tusen takk for hyggelige hilsner på bloggen siden sist, det er kjempekoselig å bli savnet! Gleder meg til å titte innom bloggene deres igjen, er en herlig verden denne blogge-verdenen! Dere sprer om dere med oppmuntring og varme i hverdagen! Tusen takk til ToneM for denne vidunderlige awarden!! :o)

7 Comments

 • Nina i Paradiset on April 18, 2009

  Digger det bildet du har tatt av huset og inngangen! 😉
  Paviljongen vil nok passe fint inn i hagen din!
  Klatreplanten i min gamle paviljong er en hvit klokkeranke, Cobaea scadens som jeg har sådd selv. Ettårig sak.
  Sådde de allerede i januar, for de trenger lang tid på å bli så store.
  Skal ha tre stk på den nye paviljongen, samt klematis.

 • Ellea on April 15, 2009

  Hei og velkommen tilbak, og ikke minst gratulerer med den kommende babyen:-)

  Du har sandelig valgt det rette tidspunktet å kommme tilbake. Jeg synes dette er den beste tiden. Alt spirer og gror,og siden man enda ikke er bortskjemt med voldsom blomsterprakt ser man alt så mye bedre, selv det bittesmå.

 • Ninni on April 15, 2009

  Så hyggelig å se deg igjen! Du kommer med vårblomstene du 🙂 Gratulerer så mye med den lille i maven din! Godt du er over plagene, det hørtes ikke godt ut. Da får du gjort unna det meste i haven før du blir opptatt med din lille baby. Så spennende og koselig for dere!

  Her har så vidt sneen forsvunnet fra bedene nå, så våronna er i gang for fullt 🙂 Ubeskrivelig å være ute de to flotte dagene vi hadde i helgen og klippe, og grave og SE og planlegge 🙂

  Kos deg masse med både mave og have!

 • heidi on April 14, 2009

  Hei. Så koselig at du har våknet av tornerosesøvnen din, og for ikke å forglemme dine lykkelige omstendigheter! Så spennende!
  Ja det er godt nå når vinteren og snøen endelig må vike plassen for sol og varme. Vi har en fin tid foran oss… I alle fall hvis kvalmen din nå endelig har gitt seg.
  Lykke til i alle fall, kos deg!

 • Monica on April 14, 2009

  Velkommen tilbake, og gratulerer med baby i magen!

  Gleder meg til å følge hagen din fremover:D

 • Lene fra Lillehammer on April 14, 2009

  Hei og velkommen tilbake! Trivelig å endelig høre fra deg igjen. Og så må jeg jo gratulere dere med baby på vei! Men stakkars deg som ikke har vært bra da, må være noe hærk. Selv hadde jeg ikke andre plager enn altfor mye vann i kroppen og litt halsbrann da jeg gikk gravid, så jeg må vel si jeg var heldig.
  Ha en strålende dag!

 • Pupottina on April 14, 2009

  ciao
  beautiful flowers!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...