{ venninnnekveld // enkel bordekking }

KL5A8321 kopier copy

Jeg håper du har en DEILIG lørdag! ♥ I går kveld var jeg så heldig å ha besøk av en fiiiiin gjeng venninner, du kan tro vi koste oss! Lite bildedryss ifra bordekkingen i går på bloggen i dag, det ble en enkel litt rustikk/romantisk stil.

KL5A8302 kopier copy

Jeg laget tapas, dermed var det greit med liiiite pynt på bordet – jammen ble det fullt med all maten etterhvert! Selv er jeg svak for disse duse kjølige rosalilla rosene, og hadde kjøpt inn en stor bukett til stuebordet. Dermed brukte jeg bare noen ifra rosebuketten til spisebordet, kuttet de og plasserte de i søte små glass.

KL5A8319 kopier copy

Her har jeg rett og slett brukt matglass, babymiddagsglass, sjokoladepålegg-glass osv. Pyntet med søte sarte blonder, hamp og litt bling.

KL5A8308 kopier copy

Rundt stetten på glassene tvinnet jeg litt hamp, jeg syntes dette passet til den litt rustikke vintage stilen. Alltid stas med noe nytt/annerledes – og dette var veldig lettvint og rimelig. Perfekt!

KL5A8300 copy

Søte damask gammelrosa servietter og bestikk ♥

KL5A8313 kopier copy

For ikke så lenge siden kom jeg over disse gamle møblene, de har fått seg en liten makeover – og jeg er sååå fornøyd. Litt snodig lys på bildet, men men.

KL5A8323 kopier copy

Vakre lysposene ifra IB Laursen som jeg var så heldig å få i den flotte goodiebag´n ifra SoMe_greet treffet i FestFabrikken, lyste opp i vinduskarmen ♥

HJERTELIG tusen takk for en NYDELIG kveld Jeanette, AnnHelen, Stine, Kine, Mina og Åse! SÅ kos!! Gutta (og jeg, hihi) har storkost oss med alle restene i dag, og tro det eller ei men det er nesten tomt allerede ♥ Et par oppskrifter kommer nok på bloggen etterhvert da flere etterlyste dette, veldig koselig!

Ønsker DEG en vidunderlig lørdag!! Her er jeg så heldig at jeg får tilbringe dagen med både mann og barn, DEILIG! I morgen går turen til Kongsberg og Martines Landhandleri, da blir det 2x kakekurs – jeg gleder meg! ♥ Mer info om kurs finnes på bloggen HER

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...