Venter og venter… Og herlige pepperkakegutten vår på julekortet!

Hjertelig takk for kjempekoselige hilsner, jeg setter utrolig stor pris på dere!! ♥ Og neida, bittelille prinsen inni magen har enda ikke meldt sin ankomst…. *sukk* Men nå er det like før de setter det i gang siden det er såpass langt over termin, og forhåpentligvis kommer han på egenhånd før det – kanskje i natt?

pepperkakegutt julekort jul julekortbilde

Det har blitt lite blogging fra meg i det siste – jeg håper dere alle har hatt en fantastisk jul sammen med familie og venner!! Lille prinsen vår, som straks blir storebror (!) sjarmerte på julekortet vårt i år. Denne gangen i pepperkakedrakt! Jeg pleier lage kort i kartong, med silkebånd, forseglingstempel/lakk etc – jeg har ikke noen kortlagings-bilder, men her er bildene jeg tok i år! (dette ble litt plutselig-innfall å skulle lage et blogginnlegg, vanligvis er det litt mer gjennomtenkt!)

pepperkakegutt julekort jul julekortbilde inspirasjon

HJERTELIG takk for alt dere har gitt meg i året som har gått, både av glede og inspirasjon!!

Riktig godt nyttår til DEG! ♥

11 Comments

 • Ninni on January 13, 2011

  Kjære Tonerose, jeg ønsker deg det det aller beste for det nye året og med den lille lykken som nå sikkert har har kommet ut av maven! Klem

 • Monica fra Koseleg on January 8, 2011

  Så kjempekoselig å høre fra deg igjen Tone- og for en koselig og spennende tid dere har i vente! Ønsker dere lykke til! Må innrømme ar jeg har tittet innom her innimellom for å se om det kansje var noe nytt. Kjempeflott Julekort av lille Lucas- så kreativ og flink du er! Du vet det var fra deg jeg hentet inspirasjon til å prøve meg på å støpe i betong i sommer. Jeg hadde tenkt på det lenge- men først etter å ha lest et innlegg om støping her på bloggen din gjorde jeg alvor av det og støpte mine første 2 krukker!

 • Claus Dalby on January 7, 2011

  Måske er fødslen nu vel overstået.

  Rigtig godt nytår.

 • merethe on January 7, 2011

  SÅ artige,nydelige bilder av sønnen. Og lykke til med fødselen.

 • krepsemor on January 7, 2011

  Så spennende dager for dere! Kanskje du allerede sitter der med en liten prins i armene?
  Så artig bilde av pepperkakegutten =) Skikkelig søt!
  Ønsker deg lykke til med fødselen!

 • Linda on January 7, 2011

  Så nydelig julekort:) Og masse masse lykke til med den store begivenheten:) Klem

 • Ida on January 7, 2011

  Så skjønn!
  Datteren min Malin, på 13 ble virkelig sjarmert nå… 🙂

  Lykke til,
  og godt nytt år!

  KLEM.

 • Grønn fryd hos Monique - on January 7, 2011

  Hælledussen, så fin liten pepperkakegutt! Lykke til, med nr. 2 sin ankomst!

 • Line fra huset på landet on January 7, 2011

  Kjempesøt pepperkakemann:)) skjønn gutt.
  Oj. Så spennende..ingenting skjedd enda?!!Ja, nå har jeg vært spent kan du tro.
  Hvor langt over termin er du?
  Vel, det skjer jo når det skjer det..dersom man ikke blir satt igang.
  Tenker på deg;)
  God klem fra Line

 • Anita on January 7, 2011

  Nydelig liten pepperkake mann…
  Må bare ønske dere lykke til!!!

 • Moccashusblogg on January 7, 2011

  Får noen nydlige julekort da. Spennende ja hvem vet kan hende det skjer i natt. Lykke til =) klem fra Monica

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...