Veskekake i hvitt, rosa og ulike pastellfarger { Konfirmasjonskake }

IMG_6074

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens bilde er en konfirmasjonskake jeg var så heldig å få lage, såklart formet som konfirmantens nye veske! hihi. Jeg fikk tilsendt flere veskebilder av skjønne mamma’n til konfirmanten – helt perfekt! ♥ Jeg elsker slike personlige kaker – forhåpentlig veldig stas for mottakeren, også blir ingen kaker like!

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka ♥

All pynt er laget i marsipan, og kaken er trukket med ekstra hvit marsipan (ifra pals) Iphone laget med spiselig bilde, såklart med personlig melding til konfirmanten. Elsker søte detaljer som dette!

Jeg håper DU får en magisk dag i dag, kjempestas at du tittet innom her hos meg!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • anette on June 12, 2013

    herlig skjønn!!kan tenke meg konfirmanten ble suuupergla !!!:D

    klemmer anette:)

Leave a Reply